ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Engbergs kärlekslycka med Katharina – så är relationen med exhustrun Lotta

06 jul, 2022 
Anders Engberg och Lotta Engberg var gifta i åtta år.
Nu har båda träffat nya partners och lever på olika håll.
Så är Anders sambos relation till ex-frun Lotta idag.
Annons
Tre snabba frågor med Mikael SandströmBrand logo
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Lotta Engberg, 59, är idag en av våra mest omtyckta programledare och syns ofta i tv-rutan. Hon leder både Bingolotto och Lotta på Liseberg och gör stor succé hos tittarna.

Under sommaren tar hon en paus från Bingolotto men kör istället rakt in i kaklet med allsången direkt från Liseberg i Göteborg.

Lottas ex-make Anders – det gör han idag

Lotta och Mikael Sandström, 64, har blivit ett mycket omtalat kändispar. Även han syns till i rutan titt som tätt när han gästar Nyhetsmorgon med sin expertis som överläkare.

Annons

Parets vägar korsades 2020 och de fick upp ögonen för varandra, och nu lever de som sambos.

Men innan hon träffade Mikael var Lotta gift med Anders Engberg, 71, och det är tillsammans med honom som hon har sina två barn – Amanda och Malin. När paret valde att gå skilda vägar valde Anders att leva ett liv mer utanför rampljuset.

Men Anders är långt ifrån okänd. Han är nämligen dansbandssångare och spelar just nu en del med bandet Vikingarna – men nu är han pensionär och extraknäcker som lastbilschaufför.

Anders sambos relation till ex-frun Lotta

Även Anders har sedan en lång tid tillbaka träffat en ny – Katharina, 50. De lever tillsammans i Skara, men har inga barn ihop.

Däremot är Katharinas relation till Lotta och Anders barn väldigt bra, något Anders berättar i en intervju med Hänt.

– De har väldigt bra kontakt, det är kul.

Relationen mellan Anders sambo Katharina och ex-frun Lotta är även den bra, även om de inte umgås så speciellt mycket. Men det beror mycket på att de bor en bit ifrån varandra. Vi passar på att fråga om de umgås något med Lotta och Mikael.

– Nej vi har träffats några gånger, men vi bor så långt ifrån varandra så det blir inget sådant umgänge. Jag har mitt och vi har vårt och sådär. Så nej det skulle jag inte säga, säger Anders.

Han berättar även att han och Lotta mest träffas genom barnen och barnbarnen, de har nämligen sex barnbarn.

FOTO: Privat/ANDERS YLANDER/GT/TT

Annons