LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg stora glädje – efter nya karriärsbytet: ”Äntligen”

29 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Lotta Engberg har många strängar på sin lyra och nu har hon givit sig in i en helt ny bransch.
På Instagram berättar hon om den stora glädjen med nya karriären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”Brand logo
Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”

Lotta Engberg, 60, verkar aldrig vila. Förutom att ha en fullspäckad sommar bakom sig med succén Lotta på Liseberg leder hon även höstens säsong av Bingolotto tillsammans med sin nya parhäst Daniel Norberg, 33, som tog över efter Stefan Odelberg, 49.

Nu avslöjar hon även ett nytt glädjebesked som har med karriären att göra – och en helt ny bransch hon givit sig in i.

Lotta Engbergs glädjebesked – nya karriären: ”Äntligen”

Det var i våras som Lotta först kunde avslöja att hon tog karriären åt ett helt annat håll, nämligen ett stort kliv in i modebranschen. Lotta har nämligen lanserat en egen klädkollektion. Lottas plagg visades på Stockholm Fashion District under Fashion Week Trade.

Kläderna speglar Lotta Engbergs personliga stil – där passformen ska framhäva en kvinnlig siluett som man kan vara snygg och bekväm i.

Annons

”Det jag älskar med min kollektion är att kläderna liksom bara rinner på kroppen! Att de framhäver kvinnlighet och samtidigt är så sköna att bära.”, berättade Lotta då i ett pressmeddelande.

Nu har Lotta äntligen lanserat en höstkollektionen av kläderna, något hon stolt visar upp på Instagram med två bilder där hon själv bär några av de nya plaggen.

”Äntligen kan jag berätta att min fina höstkollektion nu finns ute i butik. Det är ljuvliga mönster och en kvinnlig passform. Här ser ni några fina toppar!!Kommer snart fler smakprov. Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag gör.”, skriver hon.

Följarnas reaktioner efter Lottas nya kollektion

Det är inte bara Lotta som gillar sin nya kollektion. I kommentarsfältet är det flera följare som skriver hur mycket de gillar kläderna.

”Snygga!”, skriver en.

”Har redan köpt toppen till höger. Så fiiiin och såå sköööön”, berättar en annan.

”Wow snyggt”, kommenterar en tredje.

Så snygga kläder Lotta!”, hälsar en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons