Lotta Engbergs karriärsbyte – släpper egen klädkollektion: ”Det jag älskar”

Lotta Engbergs karriärsbyte – släpper egen klädkollektion: ”Det jag älskar”

Det går bra för Lotta Engberg.
Nyligen kunde vi mötas av nyheten att hon tar klivet in i modebranschen och lanserar en kollektion.
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström
0:43

Efter reklamen: Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

(0:43)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära tv-profilen Lotta Engberg har många strängar på sin lyra. Nyligen kunde hon berätta att vi återigen kommer få se henne i Lotta på Liseberg. Det var på Instagram som Lotta kunde avslöja hur det blir till sommaren.

Det är nog flera som undrat över hur det blir eftersom det har ekat tyst om uppdateringar. Något som Nöjeslivet var först med att rapportera om.

– Ja, vad gör man? Man sitter här och längtar. Längtar till sommaren och få sjunga med er. Åtta härliga måndagskvällar ska vi umgås tillsammans. Med start den 19 juni, sa Lotta då.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Följarna jublar efter Lotta Engbergs nya besked

I videon kunde man se att Lotta hade sällskap av kärleken Mikael Sandström och deras hund Lova. I kommentarsfältet jublade alla Lotta på Lisberg-fans och de flesta verkar längta tills det drar igång.

”Längtar tills det är dags! BÄÄSTA LOTTA!”, skriver en person.

”Jag längtar, jag ska försöka komma till Lisberg och vara med”, skriver en annan.

”Ser fram emot att se dig igen på scen. Härligt”, skriver en tredje.

Lotta Engbergs nya karriär – kliver in i modebranschen

Men det är inte bara Lotta på Liseberg som fansen kan glädjas åt. Nyligen tog hon karriären åt ett helt annat håll, nämligen ett stort kliv in i modebranschen.

Lotta har nyligen lanserat en egen klädkollektion. Lottas plagg visades på Stockholm Fashion District under Fashion Week Trade.

Kläderna speglar Lotta Engbergs personliga stil – där passformen ska framhäva en kvinnlig siluett som man kan vara snygg och bekväm i.

I ett pressmeddelande om klädkollektionen berättar Lotta om glädjen.

”Det jag älskar med min kollektion är att kläderna liksom bara rinner på kroppen! Att de framhäver kvinnlighet och samtidigt är så sköna att bära.”

FOTO: Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN