TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engbergs stora familjelycka med Doktor Mikael: ”Vår lilla...”

15 mar, 2024 
Lotta Engberg och Mikael Sandström ”Doktor Mikael” har varit tillsammans i flera år.
Men familjen består inte bara av paret utan även deras kära hund Nova.
Nu berättar Lotta om familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”Brand logo
Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”

Kärleken sprudlar och paret är lyckligare än någonsin ihop. Lotta har tidigare berättat för Amelia om relationen och turen att de träffades vid rätt tidpunkt i livet.

– Vi har förfärligt roligt och intensivt ihop. Mikael har så många rävar bakom öronen. Han är en fantastiskt sprallig kille. Vi är fortfarande i nykärsstadiet och fnittrar och grejar mycket.

Kärleken sprudlar mellan Lotta Engberg och Doktor Mikael

En stor del av deras tid ihop går till att prata och diskutera.

– Mikael triggar mig och jag honom. Vi är väldigt olika och ingen av oss är en ja-sägare. Det är sällan tyst i vårt hus. Du vet, man håller på att småretas hela tiden.

Lotta Engbergs stora familjelycka med Doktor Mikael

Lotta och Mikael har flera gemensamma intressen och bortsett från husprojekt så spelar de golf ihop. De delar även samma stora kärlek för hunden Nova som gärna får följa med på rundorna.

Annons

– Vi har också skaffat en hund. En kompis till Lotta skulle flytta och hann inte med hunden. Den är så snäll och fantastiskt fin, har Mikael tidigare sagt till Amelia.

När Lotta är ute på turnéer saknar hon Nova extra mycket. I vintras var hon ute och sjöng runt om i landet med Bettan och hon längtade extra mycket över att komma hem till deras älskling.

– Klockan 13.30 ska vi äta lunch och sedan ska vi åka till Järvsö kyrka, spela och ha roligt. På söndag kväll åker jag hem till Mikael och Nova, vår lilla leonberger. Det behövs inte så mycket mer, sa Lotta då.

FOTO: TT

Annons