TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Lotta Engberg visar upp kärleksgåvan från Doktor Mikael

16 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelica Hedlund
Lotta Engberg, Mikael Sandström
Nyligen fyllde programledaren Lotta Engberg 60 år, vilket firades med en resa till Spanien med kärleken Mikael Sandström.
Till Hänt kan paret berätta om resan och Lotta visar upp kärleksgåvan från Mikael.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”Brand logo
Mikael Sandströms kryptiska svar om Lotta Engbergs present: ”Snusk”

Lotta Engberg, 60, och Doktor Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 64, är utan tvekan ett av Sveriges mest omtyckta kändispar. Deras kärleksresa började när Lotta Engberg hintade om sitt intresse i en intervju med Aftonbladet 2020. Efter det följde en period med samtal på telefon och Facetime, innan paret slutligen började träffas.

Lotta Engbergs födelsedagsfirande i Spanien

Nyligen fyllde Lotta 60 år och under det stora jubileet befann sig paret nere i Spanien tillsammans, samma land som de åkte på sin första semester ihop. Men det blev ingen storslagen fest utan de valde att hålla det lite mer hemligt än tidigare, det berättade Lotta för Aftonbladet innan resan.

– Vi blir borta en vecka och det ska bli jätteskönt. Vi ska fira med att vara tillsammans, spela golf och äta gott. Men det var ett segdraget beslut. Jag började nämligen skriva på en inbjudningslista, men sedan kände jag att jag har för många att tycka om på en och samma dag för att hinna umgås med alla. Jag hade även stora fester när jag fyllde 30, 40 och 50 år. Därför tyckte jag det kändes bättre att smita den här gången.

Annons

När Hänt träffade paret på Mikaels bokrelease kunde paret berätta om resan och hur de hade haft det, och det verkar sannerligen som att paret gjorde precis de aktiviteter som de planerat innan.

– Det var precis det som jag önskade mig. Att i lugn och ro få vara tillsammans, vi spelade golf, vi åt, berättar Lotta till Hänt och fortsätter:

– Det var väldigt lugt och skönt och det var lagom varmt, det var golfväder inte sol och bad-väder.

Doktor Mikaels kärleksgåva till Lotta Engberg

Lottas 60-års dag uppmärksammades givetvis också och Mikael slog på stort för att uppvakta födelsedagsbarnet med en gåva i guld.

Vad fick du i födelsedagspresent?

– Det hänger runt halsen, säger Lotta och visar upp ett halsband.

Kedjan i guld pryds av en berlock föreställande en duva i guld.

Vidare fortsätter Lotta berätta att hon inte unnat sig själv något på den stora jubileumsdagen.

– Nej det behöver inte jag, presenten är att man själv är frisk och att barnen är friska och mår bra och att man tycker saker är roligt. Precis där är jag i livet, och att få göra det tillsammans med en fantastisk människa, säger Lotta och tittar på Mikael som står invid henne.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons