LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs intima bild med Mikael Sandström – visar upp lyckan

09 jan, 2024 
Lotta Engberg och Mikael Sandström befinner sig på varmare breddgrader.
Nu visar paret upp härliga semesterbilderna på Instagram.
Annons
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärleken sprudlar mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström även känd som doktor Mikael i TV4. Kärleken uppstod genom en flirt i pressen och sedan dess har mycket hänt. Idag bor de tillsammans utanför Göteborg och är ofta ute på äventyr tillsammans.

Därför gifter sig inte Lotta Engberg och Mikael Sandström

Paret har uppnått flera milstolpar tillsammans men det finns en sak som de inte är redo än att göra – nämligen gifta sig. Det är i en intervju med Aftonbladet som det kommer på tal. Då Lotta berättar hur det känns att åldras tillsammans med sin käresta.

– Det är Mikael och jag. Det är klart att det finns ett jag, men det finns också ett vi och oss och framtidsplaner. Vi vill ha mer tid till att göra saker tillsammans. Men vi ska inte gifta oss, inte i dag i alla fall.

På frågan om de är överens om det svarar hon:

– Vi är inne i den åldern att våra barn ska gifta sig. Vi säger också att det är ganska trevligt att leva i synd. Vi behöver inte gifta oss för att känna oss mer som ett par.

Lotta Engbergs intima bild med Mikael Sandström: ”Det vackraste”

Det har varit en intensiv vinter för Lotta då hon varit ute på julturné med Bettan Andreassen och även kört Uppesittarkvällen plus Nyårsbingot. Men nu har hon äntligen fått lite välförtjänt ledighet med sin käresta.

Det är i ett nytt inlägg på Instagram som Lotta visar upp härliga semesterbilder med Mikael Sandström. Paret glassar i en pool och kollar ut över det vackra havet, i bilden syns flera palmer och ett tropiskt klimat.

”Dagar fyllda med skratt värme och vila med det vackraste”, skriver Lotta till bilden.

FOTO: TT/ LOTTA ENGBERGS INSTAGRAM

Annons