TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Okända bråken mellan doktor Mikael och Lotta Engberg: ”Vi är så fruktansvärt olika”

01 jan, 2024 
Kärleken sprudlar mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström ”Soldoktorn”.
Men precis som i de flesta relationer så uppkommer det bråk och meningsskiljaktigheter.
Nu berättar Mikael om bråken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"Brand logo
Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"

Lotta Engberg och Mikael Sandström började dejta för flera år sedan och än idag är kärleken stark. Sedan paret träffades har de hänt mycket. Idag är paret sambos, i mars 2021 slog turturduvorna till på ett gemensamt hem i Mölnlycke i Göteborg.

Det är inte Lotta Engberg och Mikael Sandström överrens om

På sin lediga tid gillar paret att åka på härliga resor tillsammans där de njuter av att spela golf och äta god mat. Paret verkar upp över öronen förälskade i varandra och vi får ofta se bilder från deras äventyr tillsammans.

Men precis som i de flesta relationer så uppkommer det bråk och meningsskiljaktigheter. Något som Mikael tidigare har berättat om i en intervju med Amelia.

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande. Det var inga stora saker, men vi pratar ju väldigt mycket så det är klart att man inte är överens om allting. Det är ju en del av tjusningen också, sa han då till tidningen.

Doktor Mikael om bråken med Lotta Engberg: ”Ett mirakel”

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Mikael att han och Lotta bråkade rätt mycket till en början. Han beskriver även åren tillsammans som bättre och bättre.

– Det blir bättre och bättre. Vi tjafsade rätt mycket i början. Vi är så fruktansvärt olika, det är ett mirakel att vi är tillsammans överhuvudtaget. Det är nästan så att vi inte passar ihop. Nu har kanterna slipats ned, men de var ganska vassa i början tycker jag.

På frågan om vem som har fått ändrat mest på sina egenheter svarar han:

– Om jag ska vara objektiv, vilket jag alltid är, så är det jag. Så det är mig det är synd om.

FOTO: TV4,TT

Annons