LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engberg om sitt förflutna med Lasse Berghagen: ”En snabbis”

08 okt, 2023 
Lotta Engberg och Lasse Berghagen
Lotta Engberg avslöjar nu sitt förflutna med Lasse Berghagen.
I Vilket liv! kommer hon med ett fräckt skämt om relationen.
– Det gick väldigt fort, säger Lotta i TV4-programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Lotta Engberg, 60, har haft flertal relationer med kända män. Bland annat med Christer Sjögren, 73, och nu allra senast med TV4-profilen Mikael Sandström, 65.

Idag lever hon som sambo med Mikael och kärleken fullkomligt blomstrar mellan de två.

Lotta Engbergs fräcka skämt med Lasse Berghagen – orden om deras förflutna

Någon som Lotta däremot inte haft en kärleksrelation med är Lasse Berghagen, 78, iallafall inget som svenska folket känner till. Men när Lotta får chansen att gästa Vilket liv! där Lasse hyllas under söndagen tar hon tillfället i akt och lägger en kommentar som får Lasse att häpna.

– Jag vet inte om du kommer ihåg det men vi hade ju faktiskt, du och jag, en snabbis en gång, säger Lotta och tar en paus.

Annons

Lasse Berghagen syns gapskratta över Lotta ordval.

Lotta fortsätter:

– Ja alltså du skrev en låt till mig. Men det gick väldigt fort. Det var ju så att jag hörde av mig till dig och frågade om du kunde skriva en ny signaturmelodi till Lotta på Liseberg. Du var lite tveksam, jag hör av mig sa du. Det tog bara 20 minuter innan det ringde på min telefon och jag hörde i andra änden "Vi sätter färg, på Liseberg, med sång, musik och äkta glädje". Du är helt unik Lasse, tack för att du sätter färg på Liseberg och hela Sverige. Du är helt fantastisk, säger Lotta i sin hälsning.

Lasse Berghagens sjukdomskamp – vaken efter nedsövningen

Det har varit turbulenta senaste veckor för Lasse som legat inlagd på sjukhus. Dottern Malin Berghagen kom senast med en uppdatering där hon berättade att Lasse var vaken efter att legad nersövd.

”Varje dag tar de (sjukvårdspersonalen reds anm) telefonen till hans öra och jag har stått ute i havet och pratat alla minnen han och jag haft här tillsammans med Eva och Maria. Han har hört vågorna, jag har beskrivit dofterna och han har reagerat med närvaro och tacksamhet”, skrev då Malin på sin blogg.

Vilket liv! med Lasse Berghagen sänds söndag 6 oktober 20:00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TT

Annons