LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg talar ut om uppbrottet: ”Livets stora gåta”

10 jun, 2023 
Lotta Engberg
Livet har toppar och dalar även för Lotta Engberg.
Nu berättar artisten om ett tuffare uppbrott hon genomgått.
– I allas liv är det så att allt inte är en räkmacka, säger Lotta till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, syns nästan alltid med ett leende på sina läppar. I en ny intervju med Amelia berättar hon nu om hur hon gjort för att se livet på ett så glatt sett som hon gör. Det är när Lotta får frågan om hon någonsin är bitter som hon berättar om sitt sätt att tänka.

– Nej, mormor hade en bonad som hon broderat själv. På den stod det: ”Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta”. Älska ska man göra så mycket som möjligt och det ska man göra här och nu, säger Lotta.

Lotta Engbergs sorg över uppbrottet – nya orden

Artisten och programledaren har däremot haft tuffare perioder i sitt liv då det varit något svårare att bara se det positiva. Lotta har varit gift två gånger, mellan 1986 till 1994 var hon gift med Anders Engberg, 72. Efter skilsmässan fann hon kärleken i Patrik Ehlersson, 59, och makarna var gifta mellan 1999 och 2015. Just skilsmässorna menar hon varit svårare att förhålla sig till samma tänk med.

Annons

– Nej, då är svaret nej. Men om jag säger så här: Malin och Amanda och våra gemensamma sex barnbarn har världens bästa morfar i Anders. I allas liv är det så att allt inte är en räkmacka. Men man kan försöka ha inställningen att lära sig livets stora gåta.

Lotta och Mikael Sandströms midsommarplan: ”Sommarstället ute på en ö”

Som tur är har Lotta haft flyt när det gäller kärlekslivet på senaste. För cirka tre år sedan fann hon kärleken i överläkaren Mikel Sandström, 65. Snart väntar en fjärde härlig sommar för paret som tidigare har berättat för Hänt om sina midsommarplaner.

”Vi firar som alltid midsommar på sommarstället ute på en ö i skärgården tillsammans med mina barn och familjer, Lotta ansluter så fort det går”, skrev då Mikael i ett meddelande till Hänt.

Innan Lotta dyker upp på landet sänder hon säsongens sita sändning av Bingolotto.

FOTO: TT

Annons