LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta bekräftar misstankarna om relationen – videon på Mikael avslöjar

27 mar, 2024 
AvPontus Varg
Doktor Mikael och Lotta Engberg är mycket förtegna om sin relation.
En video avslöjar nu hur det ligger till i relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”Brand logo
Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”

I snart fyra år har turturduvorna Lotta Engberg, 61, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 65, varit ett par.

Både Lotta och Mikael är ständigt i offentlighetens ljus, därför försöker de hålla privatlivet så privat de kan. I skrivande stund har det gått hela 8 veckor sedan Mikael och Lotta delade en bild ihop på Instagram.

Lotta och Mikaels hemlighetsfulla relation

Men behöver vi vara oroliga för att det var någon fnurra på tråden efter den långa tystnaden? Nejdå. Lotta bekräftar själv misstankarna om relationen – att den lever och frodas.

Det avslöjades när Mikael nyligen delade ett videoklipp där Lotta agerar rutinerad kameraman framför sin älskling.

– Hej allesammans! Doktor Mikael här. Idag släpps min bok som pocket - liten och smidig, precis som jag. Och vill ni ta del av denna lilla bok, så kolla in den. Ha det bra! säger han i klippet.

Annons

I bildtexten tillägger han att man ska kolla in kameramannen – och där ser vi Lotta som en spegling i fönstret!

Väldigt sällan syns Lotta och Mikael ute i vimlet.FOTO: Karin Törnblom/TT
Men kärleken spirar mellan turturduvorna!FOTO: Karin Törnblom/TT

Lotta och Mikael har dragit ner på jobb

Mikaels bok ”Sånt är livet” släpptes i mars förra året. Den handlar om hans tid som läkare med starka berättelser från yrkeslivet. Boken blev väl mottagen och nominerades senare till Storytel Awards stora ljudbokspris.

Den uppmärksamme tittaren har däremot noterat att Mikael inte syns i Nyhetsmorgon fullt lika ofta som förut.

– Jag får frågor från vårdcentraler hela tiden, men det vill jag inte. Däremot ska jag fortsätta med TV4 och Nyhetsmorgon i vår, även om det blir färre gånger, berättade Mikael för Aftonbladet kring årsskiftet.

Annons

Om doktor Mikael har dragit ner på takten så gäller även det för Lotta. I fjol meddelade hon att hon lägger ner Lotta på Liseberg, för att få mer tid över till barnbarnen.

Nu är det ”bara” Bingolotto som gäller. Och då finns det tid över till annat, bland annat anlägger hon en ny rabatt på 200 kvadratmeter på tomten vid huset i Mölnlycke.

– Vårt hus är ganska nybyggt och det var en slänt ner mot bäcken där det bara var stora sprängstenar. För två år sedan la vi jord där och via en Facebookgrupp tog jag kontakt med alla som bor i Benareby: ”Hej, vi har blivit med slänt. Är det någon som vill bli av med perenner?” Jättemånga med uppvuxna trädgårdar hörde av sig, berättar hon i Amelia samtidigt som hon förklarar vad romantik är för henne.

– Det kan vara en hand på armen. När jag kommer hem efter ”Bingolotto” har Mikael alltid tänt ljus och möter mig i dörren. De där små sakerna. Jag har inga behov av diamantringar och blommor.

FOTO: TV4 / TT

Annons