Lotta Engbergs dystra ödesbesked om Lotta på Liseberg

​Lotta Engberg på Liseberg

Ikväll drar Lotta på Liseberg igång med en ny säsong och det kommer att bli en rejält stjärnspäckad show.
Men till skillnad från föregående år spelas programmet in utan publik.
Nu kommer Lotta Engberg med ett dystert besked om framtiden.
– Vi kanske kan vänja oss, säger programledaren.
Slå på ljud

Under våren har TV4-tittarna fått se Lotta Engberg, 57, i Bingolotto. Hon ersatte då den tidigare programledaren Rickard Olsson, 53, som mitt i säsongen valde att avsluta sitt uppdrag på kanalen.

När det för ett par veckor sedan var dags för säsongsavslutning av Bingolotto avslöjade Lotta att hon kommer att fortsätta leda programmet i höst – då tillsammans med Stefan Odelberg, 45, som hon har jobbat med flera gånger tidigare.

Lotta Engberg syns inte bara i Bingolotto utan är även känd för sitt alldeles egna allsångsprogram Lotta på Liseberg. På grund av coronapandemin var det länge oklart ifall det skulle komma en ny säsong i sommar men i maj kom glädjebeskedet.

Lotta på Liseberg kommer i sommar, det kommer att bli musik, det kommer bli glädje, det kommer bli gästartister och jag kan bara säga att jag hoppas och håller alla tummarna för att vi ska få lite publik på plats, sa Lotta Engberg i en video på TV4:s Instagram-konto.

Lotta Engbergs dystra framtidsbesked

Ikväll drar Lotta på Liseberg äntligen igång igen och TV4-tittarna kommer att få se artister som bland andra Loa Falkman, Molly Hammar och Charlotte Perrelli på scenen.

I måndagens avsnitt av Nyhetsmorgon var Lotta med via länk för att prata om sina känslor inför premiären – och det faktum att allsången blir utan publik. Hon berättade även hur TV4 har anpassat sig efter omständigheterna.

– Vi har massa härliga gästartister. Normalt brukar de komma in, sjunga och säga hej då. Nu tar vi in allihopa på en gång, vi hjälps åt att sjunga allsånger och så hoppas vi att tv-publiken hänger med, säger Lotta Engberg i Nyhetsmorgon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Programledaren Thomas Ritter, 43, frågar sedan Lotta ifall hon tror att det kommer att bli aktuellt med en publik på plats senare i sommar – varpå Lotta på Liseberg-profilen kommer med ett lite dystert ödesbesked.

– Den förhoppningen finns alltid, men samtidigt får man se sanningen i vitögat och kanske inte. Men vi har försökt vänja oss med så många annorlunda saker i de här tiderna att vi kanske kan vänja oss lite grann den här sommaren och så hoppas vi på en ny sommar.

FOTO: Tommy Holl/TT, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!