BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Lotta Bromé blir årets julvärd i Mix Megapol 2022 – kanalen bekräftar

14 nov, 2022 
Lotta Bromé
Lotta Bromé har numera sitt egna program, Halv tre med Bromé, i Mix Megapol.
Men nu kan kanalen komma med ett nytt besked om framtiden. Nämligen att hon får ta sig an det ärofyllda uppdraget som julvärd.
Annons
Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”Brand logo
Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”

Programledaren Lotta Bromé, 57, gör idag stor succé som programledare i radio. Hon har även tidigare kammat hem vinsten i det omtyckta programmet På Spåret med Carl Jan Granqvist 1998.

I maj tidigare i år berättade Lotta att hon hade fått ett nytt jobb, nämligen på Mix Megapol, hon hade även fått ett alldeles eget program, Halv tre med Bromé.

Lotta Bromé om nya programmet i Mix Megapol

Lotta Bromé har tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet om längtan efter att få sända radio och hur det kändes att få erbjudandet om att bli programledare igen.

– Att möta min publik igen ska också bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det. Jag känner mig trygg med Mix Megapol och de ser mig för den jag är, sa hon i intervjun.

Innan Lotta började på Mix Megapol jobbade hon på P4 Extra. Upplägget för hennes nya program Halv tre med Bromé påminner lite om programledarens tidigare program.

– På så sätt att det är jag som gör det. Jag kommer också ha gäster och det kommer vara ett aktualitetsprogram med en mix av det lilla och det stora. Eftersom det är en kommersiell kanal kan jag vara lite friare när jag väljer ämnen. Men visst finns det vissa likheter med P4 Extra.

Annons

Lotta Bromé blir årets julvärd – kanalen bekräftar

Lotta Bromé har tidigare haft det ärofyllda uppdraget som julvärd i SVT. Radioprofilen tog över stafettpinnen från Arne Weise som hade styrt skutan hela 27 gånger. Men till skillnad från Arne Weise så fick Lotta bara agera julvärd en gång eftersom SVT bestämde sig sedan för att byta profil varje år.

Nu är det dags för Lotta att återigen kliva in i rollen som julvärd. Men denna gång på radiokanalen Mix Megapol.

”Det ärofyllda uppdraget som årets julvärd på Mix Megapol, innehas 2022 av Lotta Bromé. 100 procent julmusik och julprat med Lotta och gäster”, skriver kanalen på sin hemsida.

Hänt har sökt Mix Megapol för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons