ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Bromé försvinner helt – sanningen bakom frånvaron

02 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Lotta Bromé
Lotta Bromé har numera sitt egna programmet, Halv tre med Bromé, i Mix Megapol.
Men efter att hon nu lämnar programmet avslöjas sanningen bakom frånvaron.
Annons
Minns du SVT:s julvärdar?Brand logo
Minns du SVT:s julvärdar?

Lotta Bromé, 57, har genom åren blivit en folkkär SVT-programledare och har bland annat jobbat med radio. Kanske minns du även det ärofyllda uppdraget hon tog sig an 2003? Nämligen att få vara julvärd!

Tillsammans med Carl Jan Granqvist har Lotta dessutom vunnit det omtyckta programmet På Spåret 1998.

I maj tidigare i år berättade Lotta att hon fått nytt jobb, nämligen på Mix Megapol. Och inte nog med det har hon fått ett alldeles eget program.

Men varför har hon varit frånvarande den senaste tiden från just Halv tre med Bromé?

Lotta om nya programmet i Mix Megapol

Efter att ha varit borta från radion ett par år är hon som sagt äntligen tillbaka! I en intervju med Aftonbladet tidigare i år berättade Lotta att hon längtat att få sända igen.

– Det har jag verkligen gjort. Men när jag fick det här erbjudandet var jag tvungen att bestämma mig. Vill jag ut i det här igen eller ska jag för evigt gömma mig kvar i den här mörka garderoben som jag har befunnit mig i de senaste fyra åren? Men sedan bestämde jag mig och det ska bli fantastiskt. Att möta min publik igen ska också bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det. Jag känner mig trygg med Mix Megapol och de ser mig för den jag är och inte det som kletades på mig under den där olycksaliga hösten 2017, berättade hon då.

Annons

Innan Lotta började på Mix Megapol jobbade hon på P4 Extra och upplägget för hennes nya program Halv tre med Bromé påminner lite om programledarens tidigare program.

– På så sätt att det är jag som gör det. Jag kommer också ha gäster och det kommer vara ett aktualitetsprogram med en mix av det lilla och det stora. Eftersom det är en kommersiell kanal kan jag vara lite friare när jag väljer ämnen. Men visst finns det vissa likheter med P4 Extra.

Sanningen bakom Lotta Bromés frånvaro

När artisten Little Jinder nyligen gästade Lottas program Halv tre med Bromé saknades dock programledaren, istället var det Madeleine Kihlman som fick hoppa in för att ta över – på grund av Lottas frånvaro.

När Hänt ställer frågan kommer sanningen bakom Lottas försvinnande fram och som tur är hon snart tillbaka efter lite ledighet!

”Lite höstlovsledigt, tillbaka på måndag.”, skriver Maja Thomhave, presskontakt på Bauer Media.

Foto: Henrik Jansson/Expressen/TT

Annons