Loreens förvandling – därför tog hon bort håret

Loreens förvandling – därför tog hon bort håret

Vi är vana med att se Loreen i ett långt mörkt svall, men nu har det blivit ändring på det. Numera klär hon i snaggat, och i TV4:s Nyhetsmorgon förklarar hon varför hon valde att ta bort allt hår på huvudet.

Vi är vana vid att se Loreen Talhaoui, 34, i långt mörkt hår och en längre lugg. När hon tog Sverige och Europa med storm med sitt mello-bidrag ”Euphoria” 2012 var det precis den looken som hon klädde i. Men nu har hon äntligen släppt ny musik, och där med har hon även en ny stil. Det långa mörka håret är nu borta, och hennes nya frisyr är snaggat.

– Jag tycker att det är väldigt snyggt, när jag ser det på andra kvinnor känner jag ”wow”. Det är någon speciell energi när man skalar av och ser kvinnan. Det tilltalar mig väldigt mycket, säger Loreen när hon gästar TV4:s Nyhetsmorgon, och fortsätter:

– Jag tror i efterhand att jag som kreatör är väldigt känslig, man står öppen i hjärtat när man skapar och så. Med ”Euphoria” tror jag att håret var ett sätt att skydda hjärtat på.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

På plats i Nyhetsmorgon frågar programledaren Tilde de Paula Eby, 45, Loreen om när hon snaggade sig, men det vill hon inte berätta och beskriver det som en hemlighet. Men en snaggad frisyr tilltalar henne inte bara på grund av att det faktum att det är snyggt. Det finns andra faktorer som fick henne att snagga sig.

– Utan hår blir det genast mycket mer kraft. Vi kvinnor har ju väldigt mycket kraft, och för mig kommer min kraft fram på ett helt annat sätt i det här, säger Loreen i programmet, och fortsätter:

– Det är viktigt att kvinnor vågar ta plats och vara i sin egen kraft. Att ta ställning, det här är mitt sätt. Jag vill stå i min egen kraft.

Så här säger vi, precis som Loreen när hon ser andra kvinnor i snaggat: Wow! Loreen, du ser fantastisk ut.

Loreens nya stil i Nyhetsmorgon. 

Loreens nya stil i Nyhetsmorgon. 

Så här var vi vana vid att se Loreen tidigare.

Loreens nya stil i Nyhetsmorgon. 

Loreens nya stil i Nyhetsmorgon.

Så här var vi vana vid att se Loreen tidigare.

LÄS OCKSÅ: Loreen avslöjar sin hemliga kärlek – har varit ihop i tre år

LÄS OCKSÅ: Schlagerstjärnan oigenkännlig på nya bilder: ”Vad har du gjort??”

Foto: TV4, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN