Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Loreen hyllas för starka budskapet i avklädda bilden

30 jun, 2019 
Loreen
Artisten Loreen har alltid varit väldigt privat – men på Instagram delar hon nu med sig av flera avklädda bilder. Nu hyllas artisten för sin senaste bild med det viktiga budskapet. ”Det har du rätt i. Jag önskar att fler inser det du säger”, skriver en.
Annons
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsenBrand logo
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsen

2011 tävlade Loreen, 35, för första gången i Melodifestivalen med låten My heart is refusing me som hon tog sig till andra chansen med. Bättre lycka hade hon året därpå när hon ställde upp med låten Euphoria. Bidraget vann och fick därmed representera Sverige i Eurovison song contest i Azerbadjan samma år – där hon gjorde succé och vann allting.

På senaste tiden har artisten varit uppmärksammad ett flertal gånger för sin unika stil. Länge var hennes hårsvall omdebatterad och många raljerade om det var en peruk hon bar. 2017 valde hon att snagga av sitt hår helt och blev då hyllad för den vågade frisyren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förra året och även i år gjorde hon rubriker med sin klänning på Polarpriset. Under årets Polarpris bar hon en transparent minimal kreation i ett nätliknande material gjord av designern Fadi el Khoury. Artisten ska då ha satt dubbelhäftande tejp på vissa ställen innan fotograferingen för att inte orsaka en nakenchock.

Annons

– Jag är nästan naken där bak, sa Loreen då till Aftonbladet.

Loreen i ännu en nakenchock

Nu blir artisten återigen uppmärksammad, denna gång för en avklädd bild med ett starkt budskap.

”Vi är mer än en kropp”, skriver hon till en bild på Instagram.

Följarna hyllar hennes inlägg

Artisten har lagt ut en del liknande bilder på senaste tiden, som även de blivit hyllade. Denna gång är det budskapet i bildtexten som följarna uppmärksammar och håller med om i kommentarsfältet.

”Det har du rätt i. Jag önskar att fler inser det du säger”, skriver en.

”Wow, vilken inspirerande text”.

”Så himla vackert”, skriver annan.

”Sant, vi är väldigt mycket mer. Det är därför jag inte förstår varför vi fokuserar så himla mycket på kroppar. Jag är evigt fundersam. Ha en bra helg Loreen”, skriver en.

”Precis så, min drottning”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen

Annons