Loa Falkmans sjukdomsbesked – så mår han idag: ”Yr och illamående”

Loa Falkman

Loa Falkman tvingades ställa in sin medverkan i Bingolotto under helgen.
Nu berättar han om anledningen bakom frånvaron.
Dessutom berättar Bingolottos presskontakt John Sarafian om förhoppningarna för framtiden.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till
1:45

Efter reklamen: Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

(1:45)

Slå på ljud

Under helgen var det dags för en nystart av Bingolotto som bytte både sändningstid och kanal. Istället för att sändas på TV4 på söndagar så byter nu programmet till lördagar på Sjuan.

Det laddades upp med flera härliga gäster och tittaren fick äran att se både Stefan Odelberg, 48, och Lotta Engberg, 59, tillsammans i studion. Vanligtvis brukar de turas om att leda programmet.

Men kort inpå att sändningen startade så nåddes både produktionen och tittaren av ett tråkigt besked Loa Falkman som skulle gästa tvingades ställa in på grund av sjukdom.

Jag hade sett fram emot att sjunga med Lotta och bandet, men en elak bassilusk satte tyvärr stopp för detta” meddelar Loa Falkman genom pressansvariga John Sarafian till Hänt.

När Hänt når Loa Falkmans fru Rosy Falkman Jauckens berättar hon om hans tillstånd idag och över besvikelsen över att han fick ställa in.

Loa mår bättre i dag men är fortfarande både yr och illamående, men som alla vet går en hel del baciller, magsjukdomar och konstiga virus. Han har ställt in högst en handfull gånger sedan debuten. Att ställa in på Bingolotto var riktigt ledsamt då Loa tycker så mycket om att sjunga med Lotta och orkestern och träffa alla proffsiga medarbetare i produktionen. Loa trivs verkligen hos detta gäng glada göteborgare.” skriver Rosy till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Beskedet för framtiden i Bingolotto för Loa Falkman

Den populära skådespelaren och musikern Loa Falkman har tidigare uppträtt på Bingolotto och tittaren verkar även i framtiden kunna vänta sig att se honom på scenen.

Pressansvariga John Sarafian berättar för Hänt att de hoppas kunna boka den folkkära artisten i framtiden.

Givetvis hoppas vi att han ska komma tillbaka till oss. Han är en extremt populär artist hos våra tittare samt även bland vår personal” skriver John till Hänt.

Blixtändringen i Bingolotto efter avhoppet

Loas plötsliga sjukdom gjorde att Bingolotto fick ta till en blixtändring i schemat och två andra folkkära profiler kallades snabbt in för att täcka upp.

Det var inga mindre än makarna Anders Bagge och Johanna Lind Bagge som tog plats i studion under lördagskvällen och bjöd på underhållning. Dessutom gästade den norska duon Marcus & Martinus, sångerskan Frida Örn och spelmannen Kalle Moraeus.

Ytterligare en ändring som det bjöds på under kvällen var en ny jingel som sångerskorna i bandet bjöd på med texten "Välkommen till lördag live, Bingolotto".

FOTO: Lina Siksjö/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN