Little Jinder: Ful kan jag inte göra så mycket åt

Little Jinder är en av programledarna i Musikhjälpen 2016. Målet är att samla in så mycket pengar som möjligt till ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”, men efter att tittarna istället har valt att fokusera på hennes utseende än på hennes programledarroll har stjärnan valt att logga ut "privat" från sina social medier tills programmet är färdigt.

Little Jinder tog Sverige med storm när hon medverkade i ”Så mycket bättre”. Under hösten då programmet sändes fick hon utstå en del hat av bland annat Daniel Paris på NRJ.

LÄS MER: Tv-stjärnans attack – “Får herpes av att titta på Little Jinder”

Hatet hon fick då skakade hon snabbt av sig och nu är hon aktuell som en av programledarna i Musikhjälpen 2016 som drog igång på SVT och SR i december. Temat är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Men nu har hatet kommit igen, Jinder har fått en massa elaka kommentarer från lyssnarna och nu säger hon ifrån på sin Instagram:

– Jag gör mitt absolut bästa och älskar Musikhjälpen men jag orkar inte ta del av alla elaka kommentarer som dräller in på twitter, är hudlös av mat och sömnbrist. Blir så ledsen?

Kommentarer har haglat in på sångerskans sociala medier om att hon är ful, att hon är dålig och att hon bara avbryter sina kollegor hela tiden:

– Starta ett engagemang och gör något för någon annan istället som är lite trevligare än att säga att JAG är ful och negativ och ”bara avbryter”. Vi har producenter som säger åt oss när vi ska avbryta FYI. Ful kan jag inte göra så mycket åt så släpp det, tack. Vi ses i Musikhjälpen-appen, jag loggar ut ”privat” tills vi lämnar buren, skriver Jinder.

Nu har hennes mamma Åsa Jinder svarat på alla hatarnas kommentarer via sin Twitter:

Många av Little Jinders följare har också svarat på hennes reaktion och på det hat hon har fått utstå: ”All kärlek till dig, du är skön att höra på i radio och att se på på tv! Fortsätt bara!” ”Gör det du gör, du är grym”

LÄS OCKSÅ: Här ljuger Danny för Jinder i tv4

FOTO: Stella, IBL

SENASTE NYTT!