LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-stjärnans attack: "Får herpes av att kolla på Little Jinder"

15 nov, 2016 
AvEmelie Tholin
I direktsänd radio anklagar tv-profilen Daniel Paris stjärnskottet Little Jinder för att sprida könsjukdomar.
Annons

Många har reagerat på stämningen mellan deltagarna i Årets säsong av “Så mycket bättre“. Danny Saucedo, 30, som är lyckligt förlovad med Molly Sandén, 24, har både kallat Lisa Ekdahl “förtrollande som en liten älva” och utvecklat en nära vänskap med Little Jinder, 28.

Årets säsong av "Så mycket bättre" är en stor snackis.
Årets säsong av “Så mycket bättre” är en stor snackis.

I radioshowen “Vakna med NRJ” på tisdagsmorgonen diskuterade programledarna Ola Lustig, 38, Happy Jankell, 22, och Daniel Paris, 28, den populära TV4-produktionen.

– Vi måste prata om Danny Saucedos händer i “Så mycket bättre”. Det flirtas så hej vilt med Little Jinder. Hon sitter i hans knä han smeker hennes ben, hade jag varit Molly hade det känts som det var far from ok, sa Ola Lustig i direktsändning.

Danny Saucedo och Little Jinder har blivit nära vänner.

Daniel Paris, bloggaren känd från “Ung och bortskämd” gav sig också in samtalet – och skräder inte orden om Little Jinder…

Annons

– Molly Sandén är så himla söt och fin och perfekt. Little Jinder är en sån där person som man kan få en könssjukdom av bara genom att stå bredvid henne.

Han fortsätter:

– Jag känner att jag får det. Jag får herpes av att titta på Little Jinder.

Daniel Paris går hårt mot Little Jinder.

Många lyssnare reagerade på de grova påhoppen.

Snacka inte skit om Little Jinder. vad är det för nivå på den där jävla pajasen Daniel! Väx upp för fan!”, skriver en lyssnare på NRJ:S Facebook-sida

Little Jinder, som alltid har svar på tal, kommenterar Daniel Paris påhopp följande:

– Jag vet inte vem det är men det låter som en jävla tönt, säger hon i Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet är Daniel Paris ångerfull.

– Är det så att Jinder tog illa vid sig ber jag om ursäkt. Jag vet hur det känns att få riktigt hat mot sig från en mörk plats och från människor som hatar mig. Jag gillar hennes musik och ville skoja med rockstar-imagen som hon har, med glimten i ögat, säger han enligt tidningen. 

Foto: IBL 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons