Lisa Crafoord bekräftar uppbrottet från Jimmy Wallin

Lisa och Jimmy går skilda vägar

Lisa Crafoord och Jimmy Wallin träffades i Love island 2019.
Nu har det forna paret gått skilda vägar.
– Det har inte varit mitt val, säger Lisa i en video på sin Youtube-kanal.
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen
Slå på ljud

Det var i höstas som ännu en säsong av TV4:s Love island drog igång. I programmet får tittarna se ett gäng singlar dejta varandra med förhoppningen om att träffa sitt livs stora kärlek. Deltagarna Sofia Jenks och Simon Dannert blev det par som inte bara lyckades vinna varandras hjärtan – utan även tittarnas. Paret blev vinnarna av Love island Sverige 2019 och lämnade inspelningarna 500 000 kronor rikare.

På andraplats hamnade Lisa Crafoord och Jimmy Wallin. Deras kärlek fortsatte att spira efter att kamerorna slocknat och i sociala medier har följarna fått en liten inblick i deras relation. Men nu avslöjar Lisa att hon och Jimmy har gjort slut. I en video på sin Youtube-kanal berättar Love island-profilen om det tuffa uppbrottet.

– Jimmy har valt att lämna mig. Han har valt att göra slut, säger Lisa Crafoord.

Love island-paret går skilda vägar

I videon, som är inspelad kort efter att paret gick skilda vägar, rinner tårarna ner för Lisas ögon medan hon öppenhjärtligt berättar om sina känslor.

– Det gör så jävla ont. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här, jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare. För allting gör ont och det är så jävla tomt här nu.

Jimmy Wallin har nu flyttat ut från lägenheten. Lisa vill dock förtydliga att det inte är någonting dramatiskt som har hänt mellan dem.

– Det har inte varit mitt val. Jag anade inte ens att detta skulle ske utan i min värld så har vi haft det bra. Jag älskar honom och helt ärligt så har jag sett hela min framtid med den här killen. Jag har verkligen trott att det är han jag kommer bli grå och gammal med, säger Lisa Crafoord och fortsätter:

– Men det är han som har tappat känslor för mig och känslor kan man inte styra. Så allting har kommit som en chock för mig, säger hon.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN