Så gick det sen för Love island-paret Putte och Zabrina

Putte om relationen med Zabrina idag
Under årets säsong av Love Island Sverige hittade Patrik ”Putte” Carlvik och Zabrina Pettersson tidigt varandra.
Men efter att Putte valt en annan tjej framför Zabrina valde hon att lämna inspelningarna.
Nu avslöjar Putte hur relationen med Zabrina ser ut idag.
– Jag har ju saknat henne, berättar Putte.
Annons

Tidigare i höstas sändes den andra säsongen av Love Island Sverige på TV4 play där tittarna kunde följa svenska singlar i jakten på sin stora kärlek. I en villa på ön Korfu i Grekland pågick inspelningarna som ledde till att deltagarna Sofia Jenks, 24, och Simon Dannert, 24, vann varandras hjärtan – men även tittarnas. Paret blev framröstade som vinnare av programmets tittare och tog därför med sig förstapriset på 500 000 kr hem till Sverige.

Annons

Årets säsong leddes till en början av Malin Stenbäck, 32, som vid tidpunkten var gravid. Efter en vecka lämnade hon inspelningarna och ersattes av programledaren Malin Gramer, 41. Säsongen blev dramatisk på många sätt – produktionen drabbades bland annat av ett åskoväder vilket ledde till flera strömavbrott på hela Korfu.

Annons

Även bland deltagarna i året säsong osade det drama emellanåt. Patrik ”Putte” Carlvik, 25, och Zabrina Pettersson, 23, fann varandra tidigt men relationen blev stormig. Efter att Jonna Jonsson, 23, klev in i huset valde Putte henne framför Zabrina och sveket gjorde att en ledsen Zabrina valde att lämna inspelningarna i förväg.

Putte om relationen idag

Efter att årets säsong av Love Island Sverige slutat är det många av tittarna som undrat hur det är idag mellan Putte och Zabrina, som innan Zabrinas avhopp var ett av många tittares favoritpar. När Putte i dagarna gästade förra årets vinnare – Victoria Eklund, 24, och Jacob Olsson, 24, i en video på parets youtube-kanal berättade han om relationen idag.

Victoria och Jacob framför några av de frågor som tittarna i förväg fått skicka in och frågar Putte om han har pratat med Zabrina sedan inspelningarna avslutades i början av oktober.

Annons

– Jag skrev till henne direkt när jag fick min mobil på söndagen efter finalen, berättar Putte.

Han förklarar vidare att han var otroligt nervös för att höra av sig, då han inte visste hur Zabrina skulle reagera. Men sms:et ledde till en middag där Putte och Zabrina träffades för första gången efter att hon lämnat inspelningarna i Grekland.

– Jag tycker det gick jättebra. Vi båda var nog väldigt glada att få se varandra igen och jag tror att vi har saknat varandra båda två. Jag har ju saknat henne otroligt mycket de sista veckorna i villan, säger Putte och sammanfattar:

– Jag var jätteglad att få träffa henne igen.

Annons

Victoria ställer sedan frågan hur statusen ser ut mellan Putte och Zabrina efter middagen.

– Vi kom väl fram till att vi kommer vara vänner, och sen om vi trivs i varandras närhet så kommer väl de känslorna kanske utvecklas mer och då får vi se vad som händer, berättar Putte Carlvik.

FOTO: TV4, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…