LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Ajax slår tillbaka mot kritiken efter SVT:s Sommarlov

17 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Lisa Ajax slår tillbaka mot kritiken efter SVT Sommarlov
Sångerskan Lisa Ajax fick sin kropp recenserad av två vuxna under sitt framträdande i SVT:s barnprogram Sommarlov. Nu talar hon ut om känslorna efter kritiken.
Annons

Det var via ett fankonto på Instagram som sångerskan Lisa Ajax, 20, fick reda på att ett par föräldrar talat illa om hennes klädsel och kropp under live-framträdandet i Sommarlov, SVT:s sommarlovsprogram för barn.

Slår tillbaka

Lisa Ajax reagerade starkt och delade med sig av sina känslor i ett Instagram-inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tydligen så var det 2 vuxna som satt med 3 barn och tittade när jag sjöng, framför dom här barnen satt dom och kommenterade min kropp och mitt val av kläder. Enligt dom var min klänning alldeles för tajt för ett barnprogram och jag såg även gravid ut osv osv”, skrev hon då.

Nu berättar Lisa Ajax om känslan hon fick när hon fick reda på vad som hade hänt.

– Hade jag fått det här för några år sedan då hade jag aldrig mer satt på mig en tajt klänning. Och det värsta var att jag var på Summerburst den dagen jag såg det här och fick en sådan klump i magen och i halsen, för jag hade på mig tajt då och jag vågade knappt gå där. Så jag satte på mig jackan, säger hon till Hänt.

Annons

Kommentarerna från föräldrarna tog hårt på Lisa, men i dag ser hon på det med andra ögon och slår tillbaka.

– Jag känner bara att aldrig kommer slut ha tajta klänningar. Jag visar hud. Jag kommer bara strunta i vad de har sagt och visa att, herregud, det spelar väl ingen roll om man har lite extra skinn. Det är det som är grejen – det är ju ingenting. Det spelar ingen roll hur mycket extra skinn du har. Så länge du mår bra i dig själv och är hälsosam liksom så spelar det ingen roll, säger hon och fortsätter:

– Jag mår bra i mig själv. Jag är jättehälsosam. Jag mår bara bra i min kropp och det är huvudsaken. Sedan skiter jag i vad andra tycker och tänker.

FOTO: IBL

Annons