LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Lisa Ajax försvaras av följarna – efter nya avklädda bilden

27 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Lisa Ajax backas av följarna efter nya bilden
Lisa Ajax möttes av kritik när hon poserade avklädd på sin senaste Instagram-bild. Nu försvaras hon av följarna.
Annons

För ett par månader sedan öppnade artisten Lisa Ajax, 19, upp om att hon haft en skev bild på sin egen kropp. Ett tag var komplexen så stora att hon till och med övervägde att operera sig för att för att få den kropp hon såg var en drömkropp.

”För att min kropp skulle klassas som vacker var den tvungen att ha större bröst, större rumpa, bredare höfter och platt mage…allt som jag inte hade och dessutom aldrig kommer få skulle jag ha”, skrev hon då på Instagram.

Men till slut fick Lisa nog av skeva kroppsideal. I samband med det valde hon att lägga ut en bild på sig själv på Instagram poserandes på sin takterass i bar överkropp. Anledningen var att visa att det inte är fel att älska sin kropp, vara stolt över den och visa upp den.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På takterrassen får man göra vad man vill!!! Släpp dem fria”, skrev Lisa under bilden.

Fotot hyllades stort av följare som tyckte att Lisa var en förebild för unga kvinnor.

Annons

På senaste Instagram-bilden står Lisa topless med sin vän vid en badbrygga. Bröstvårtorna är täckta av små emojis föreställande blommor. Men denna gång går det avklädda temat inte hem hos alla. En del följare är snabba med att kommentera sitt missnöje.

”Varför badar ni utan badtop det är helt fel”, kommenterar en.

”Ok passar inte på insta”, menar en annan.

”Varför lägga upp en sån bild?”, frågar en tredje.

De allra flesta av Lisas följare är dock på hennes sida och går till hennes försvar.

”Vafan spelar det för roll om man har bikini eller ej? Människokroppen har skapats av en anledning. Va stolta över era kroppar!! Alla är olika – olika är bra. You go Lisa”, skriver en.

”Du är så fantastisk Lisa!!! Du vågar göra vad du vill, när och var som. Du är en fantastisk förebild för många brudar, även för mig. Sluta aldrig gå din väg, göra det DU vill eller ändra på ditt sätt att vara! Du är unik på ditt vis, kan inte andra respektera det är det deras problem och fel, inte ditt!”, skriver en annan.

Annons

”Härligt att du vågar vara så öppen och att du visar ett så starkt självförtroende”, skriver ännu en.

Lisa Ajax slog igenom när hon som 16-åring vann Idol 2014. Sedan dess har hon varit med i Melodifestivalen två gånger och jobbar ständigt med ny musik. Under året har hon släppt två nya singlar: ”Think about you” och ”In no time”.

Foto: IBL

Annons