Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lisa Ajax rasar efter SVT:s Sommarlov – skarp kritik efter upptäckten: "Stackars barn"

18 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Sångerskan Lisa Ajax fick sin kropp recenserad av två vuxna under sitt framträdande i SVT:s barnprogram Sommarlov. Nu rasar sångerskan över de vuxnas agerande.
Annons

Sångerskan Lisa Ajax, 19, gästade i fredags Sommarlov, SVT:s sommarprogram för barn. I direktsändning sjöng hon några låtar, iklädd en gul klänning och vita gymnastikskor.

Via ett fankonto på Instagram fick Lisa Ajax veta att två vuxna som suttit i publiken med sina barn diskuterat och kommenterat hennes kropp under framträdandet. De ska bland annat ha påpekat att Lisa Ajax såg gravid ut och att det var olämpligt för henne att ha så figurnära klänning i ett barnprogram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Detta fick sångerskan att reagera. På Instagram skriver Lisa Ajax ett lång inlägg där hon rasar mot personerna.

Tydligen så var det 2 vuxna som satt med 3 barn och tittade när jag sjöng, framför dom här barnen satt dom och kommenterade min kropp och mitt val av kläder. Enligt dom var min klänning alldeles för tajt för ett barnprogram och jag såg även gravid ut osv osv“, skriver hon.

Annons

Lisa Ajax skriver att en sådan kommentar hade tagit mycket hårt på henne för ett år sedan och hon skulle aldrig satt på sig en tajt klänning igen.

Tack och lov så är jag mycket starkare i mig själv idag så det här är inget som kommer hålla mig tillbaka“, skriver hon.

Det Lisa Ajax tycker är det värsta med situationen är att vuxna pratar om en annan människas kropp inför sina barn.

MEN dessa 3 stackars barn som sitter där och får lyssna på detta, det är dom jag tänker på nu. Barn tar efter sina föräldrar, det lovar jag. När jag var yngre sa jag alltid att jag var allergisk mot skaldjur för att min mamma var det. Allt mamma gjorde var rätt i mina ögon. Snälla alla föräldrar, TÄNK PÅ VAD NI SÄGER FRAMFÖR ERA BARN“, skriver hon.

Sångerskan uppmanar också alla sina följare att inte vara rädd för tajta kläder.

Och nu till alla barn/ungdomar/vuxna som läser detta som precis som jag har extra gull på magen, det är fan det mysigaste som finns och vi ska alltid få rocka tajta kläder vart vi än är.

FOTO: SVT

Annons