Lisa Ajax hyllas för avklädda bild: "Fantastisk"

Sångerskan Lisa Ajax visar upp en avklädd sida av sig själv på Instagram. Nu hyllas hon av följarna.

Sångerskan Lisa Ajax, 19, berättade för en månad sedan hur hon haft en skev syn på sin egen kropp. Hon var till och med villig att operera sig för att få den kroppen som hon ansåg vara drömkroppen. 

”För att min kropp skulle klassas som vacker var den tvungen att ha större bröst, större rumpa, bredare höfter och platt mage…allt som jag inte hade och dessutom aldrig kommer få skulle jag ha”, skrev Lisa i ett inlägg på Instagram då.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband

Hon gick till attack mot skönhetsindustrin och uppmanade klädföretag att ta in olika storlekar på sina modeller. Alla typer av kroppar måste få synas för att få bort skeva kroppsideal menade Lisa. Nu verkar det som att sångerskan äntligen har blivit vän med sin egen kropp. I ett nytt inlägg på Instagram poserar hon på sin soliga takterass i bar överkropp.

”På takterrassen får man göra vad man vill!!! Släpp dem fria”, skriver Lisa.

Hennes följare hyllar nu bilden och tycker att hon är en bra förebild för andra unga kvinnor.

”Gillar din inställning. Man bestämmer över sin egen kropp.”

”Alltid snygg, och en bra förebild som vågar vara sig själv!!”

”Fint inlägg.”

”Släpp dem fria! Du är Queen.”

”Du är en fantastisk förebild, jag älskar dig snygging.”

Lisa slog igenom stort när hon vann Idol 2014. Sedan dess har hon att fullt upp med ny musik, Melodifestivalen och sin Youtubekanal som hon nyligen startade. Tidigare i maj släppte hon låten  Think about you och snart kommer nästa singel som Lisa ännu inte avslöjat namnet på än.

Se Lisas tidigare hyllade Instagraminlägg angående kroppshetsen här:

ALL BODIES ARE GOOD BODIES 
För 1 år sedan var min syn på en vacker kropp så otroligt skev! För att min kropp skulle klassas som vacker var den tvungen att ha större bröst, större rumpa, bredare höfter och platt mage...allt som jag inte hade och dessutom aldrig kommer få skulle jag ha, var tom villig att operera mig för att nå min drömkropp. Otroligt viktigt annars skulle jag aldrig må bra.
Den här synen på kvinnokroppen är det lååångt ifrån bara jag som hade... Så många tjejer som växer upp nu som tror att för att man ska klassas som vacker ska man se ut på ett visst sätt. Detta får inte fortsätta längre! Vi ALLA måste hjälpas åt med att inte alltid visa ett ”perfekt” yttre så nästa generations killar och tjejer ska få känna sig vackra oavsett hur dom ser ut. Är så fruktansvärt trött på att det nästan bara är EN typ av kropp som får synas, varför kan inte klädföretag ta in modeller som fler människor kan relatera till? Varför är det bara smala kroppar som visar upp badkläder? Kan inte ens räkna hur många gånger jag har fått ångest över att prova bikinis... Tycker att vi borde ha kommit mycket längre i den här frågan. Tjock, smal, lång, kort, vit, svart, röd, det ska INTE spela någon roll. Vi måste få bort allt som har med ”drömkroppen” att göra, för den finns inte, den ska inte finnas. ALLA kroppar ska få synas, på Instagram, på stranden, på gymmet osv osv. Jag vill inte att en enda människa ska känna sig mindre värd pga hur hen ser ut.

Lisa Ajax hyllas nu för både bilderna och den fina texten.

Lisa Ajax.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax attackerad i hemmet – rasar mot fansen: ”Hur sjuka är ni?”

LÄS OCKSÅ: 4 Hollywood-kändisar delar med sig av sina eko-favoriter

Foto: Instagram, IBL