Artikeln innehåller reklamlänkar

Lisa Ajax attackerad i hemmet – rasar mot fansen: ”Hur sjuka är ni?”

Lisa Ajax attackerad i hemmet – rasar mot fansen: ”Hur sjuka är ni?”

Lisa Ajax har blivit attackerad i sitt hem. Efter flera otrygga stunder i hemmet är det nu en händelse som får henne att ryta ifrån.

Lisa Ajax, 19, slog igenom i Idol 2014 där hon till sist stod som segrare i tävlingen. Efter det har vi kunnat se henne tävla två gånger i Melodifestivalen. Som den artist hon är har hon en enorm skara fans och nu förklarar hon på sin Instagram att folk börjat knacka på hemma hos henne.

Trots att hon tyckt att det hela är obehagligt har hon tänkt att hon kan stå ut med det. Men efter en grövre händelse säger hon nu starkt ifrån.

Mitt hem är min borg, en plats där jag kan vara EXAKT som jag vill utan att behöva tänka. Sen 3 år tillbaka har folk som jag inte känner börjat knacka på, gå upp på min altan och stirra in i mina fönster. Jag har känt mig otrygg i mitt egna hem hur många gånger som helst men har ändå känt att jag kan stå ut med det”, skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

Men igår var det droppen för mig. Några tjejer och killar i 14-årsåldern har kastat ÄGG mot mitt sovrumsfönster… hur SJUKA är ni? Det här är INTE OKEJ!

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Lisa själv var inte hemma när händelsen skedde, men det var däremot hennes hund.

Jag var inte hemma men min stackars hund var det och måste ha blivit väldigt rädd när det helt plötsligt börjar banka på väggarna. Jag ber er, snälla låt mig få vara ifred i mitt egna hem”, skriver hon.

Hon ber om att det här får ett slut och hälsar till de som gjort detta mot henne att det var fegt gjort, framför allt när det inte fanns någon anledning bakom attacken.

Lisa Ajax slog igenom när hon vann Idol 2014.

Lisa sjöng och uppträdde redan som barn.

Lisa Ajax har varit med i Melodifestivalen två gånger tidigare.

Lisa Ajax på Rockbjörnen.

Nu tävlar hon för tredje gången med låten Torn.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax kritik mot TV4 – efter beslutet om Alexander Bard: ”Inte okej”

LÄS OCKSÅ: Missen i Lisa Ajax bikinibild gör följarna tokiga: ”Man ser din…!”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN