TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lisa Ajax kamp på scen – så är relationen med exet idag

23 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Lisa Ajax är ledsen i Melodifestivalen
Lisa Ajax sjunger om olycklig kärlek i Melodifestivalen 2019. Nu berättar hon hur relationen med killen som hon sjunger om är idag.
Annons

För Lisa Ajax, 20, kan det bli en tredje gången gillt i Melodifestivalen. I år tävlar hon med låten Torn.

– Det är en ballad och handlar om olycklig kärlek. Den betyder jättemycket för mig, jag har aldrig känt så här mycket för en låt tidigare. Jag menar varenda ord, säger hon.

Att låten är så känslosam ställer till det för Lisa på scenen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är mycket nerver så sången blir lite skakig tycker jag. Men det är så mycket känslor i den låten så det blir lätt att det tar över, förklarar hon.

Texten handlar om hur en person krossade Lisas hjärta, och varje gång hon sjunger den måste hon gå tillbaka till den känslan. I stunden kan det bli jobbigt säger hon, men då hon idag har gått vidare återhämtar hon sig snabbt.

– Det hade nog varit ännu jobbigare om man hade varit mitt uppe i det. Nu är jag glad men kan fortfarande ta fram de där känslorna. När jag står på scenen då känner jag exakt som jag kände för några månader sedan.

Annons

Lisa Ajax om relationen idag

Lisa Ajax berättar att killen som hon sjunger om vet om att låten handlar om honom, men idag har de ingen kontakt överhuvudtaget.

– Jag har ingen aning om vad han tänker om det här, säger sångerskan.

Hon tror och förväntar sig inte heller att han ska höra av sig efter lördagens sändning. Lisa Ajax påpekar att det är hennes sida av historien det handlar om, och att hon måste få lov att uttrycka sina känslor.

– Det här är ingenting jag gör för honom, jag gör det bara för mig och för att folk inte ska känna sig så ensamma. Att han vet om det struntar jag i och jag förväntar mig ingen reaktion från hans sida efteråt, säger Lisa Ajax.

Se hur Lisa Ajax slog igenom här:

FOTO: TT

Annons