Linus Wahlgrens utseendeförändring – se bilderna här

Linus Wahlgren

Linus Wahlgren har en ny look!
Det var på mamma Christina Schollins fest som han visade upp sin nya frisyr.
Se den här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren
0:21

Efter reklamen: Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

(0:21)

Slå på ljud

Häromdagen fyllde Christina Schollin 85 år. Detta firade hon med en stor fest, och samtidigt passade även hon och maken Hans Wahlgren på att fira sitt diamantbröllop. Paret har nämligen varit gifta i 60 år!

På Instagram visade hon och gästerna upp bilder från festen. Christina, huvudpersonen själv, satt tyvärr i rullstol då hon olyckligt brutit foten nyligen. Men något bekymmer syntes inte i skådespelerskans ansikte, utan hon strålade i en silvrig glittertopp med en prinsesskrona på huvudet.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Linus Wahlgrens nya frisyr – bilderna visar

Christina Schollins barn var på plats. I alla fall så var dottern Pernilla Wahlgren, och sönerna Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren där. Huruvida Peter Wahlgren var med eller inte vet vi inte, då han i alla fall inte syntes till på någon bild.

Linus Wahlgren

Hur vi är vana vid att se Linus Wahlgren.

Men en som syntes på bild var som sagt Linus. En detalj som Wahlgren-fansen kanske reagerade på var att Linus fått en ny frisyr. Han har helt enkelt fixat sig en ny look – som han passar perfekt i!

Se Linus utseendeförändring här:

Pernilla och Linus.

Pernilla och Linus.

Christina Schollins fest.

Fest för 85-åringen.

FRÅN FÖRSTASIDAN