Artikeln innehåller reklamlänkar

Linus Wahlgrens relation med ex-frun – 7 år efter skilsmässan

Linus Wahlgren om hur det känns att ex-frun Jessica Wahlgren är bästa vän med hans syster Pernilla Wahlgren.

Linus Wahlgren och ex-hustrun Jessica Wahlgren gick skilda vägar 2012. Men Jessica Wahlgren har ändå en nära relation med familjen – hon är nämligen bästa vän med Linus syster Pernilla Wahlgren. Nu ger Linus sin åsikt om systerns relation med ex-hustrun.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 42, och ex-frun Jessica Wahlgren, 44, lämnade 2012 in sin skilsmässoansökan. Paret har idag delad vårdnad om deras två gemensamma barn; Colin, 9, och Linn, 14.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Enligt Linus Wahlgren kämpade paret länge med att få äktenskapet att fungera. Han ser inte skilsmässan som ett misslyckande, utan menar att de gjorde sitt bästa och gav inte upp för lätt.

– Ingen separation är kul, det är klart att vi tjafsade, bråkade och sa mycket dumma grejer. Jag ska inte sitta och säga att det var enkelt, har Linus Wahlgren sagt till Expressen.

På Instagram story har nu Linus svarat på sina följares frågor – och där dök en undran om hans civilstånd upp.

Är du singel? Eller dejtar du?”, frågar en person.

Jag e singel!!”, svarar Linus Wahlgren.

Trots att Linus och Jessica avslutade sin relation för flera år sedan har ex-frun fortfarande nära kontakt med familjen Wahlgren. Hon är nämligen en av Pernilla Wahlgrens, 51, närmsta vänner. Och med bakgrund av det får också Linus en fråga om hur det känns.

Hur känns det att din exfru och syster är bästa vänner? På RIKTIGT alltså?”.

Linus Wahlgren svarar något kryptiskt:

”Håll dina vänner nära och dina fiender närmare”.

Linus Wahlgren: ”Kör hundtricket varje dag”

Linus Wahlgren är en av de mer anonyma medlemmarna i familjen Wahlgren. Han satsar hårt på sin skådespelarkarriär och syntes i december förra året i julkalendern Storm på Lugna gatan.

Enligt frågestunden på Instagram jobbar han nu med flera olika projekt. På frågan om han filmar något just nu svarar han jakande – men kan inte berätta vad det är han filmar i nuläget.

Han har också spelat i flera musikaler och gjorde succé i musikalkomedin Book of mormon.

Sitt genombrott fick dock Linus Wahlgren i filmen Hundtricket 2002, som handlar om att flirta med hjälp av en gullig hund. En av frågorna på Instagram handlar också om det.

Det är inte så att Hundtricket 2 är på väg?”, frågar en av hans följare.

Jag kör hundtricket varje dag numera”, svarar Linus Wahlgren.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!