LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgrens kryptiska besked om kärlekslivet – nya avslöjandet

14 maj, 2023 
Frida Eklöf
Linus Wahlgren har inte delat med sig av någon ny relation sedan skilsmässan från Jessica Wahlgen Norman.
Men när han gästade Lotta Bromé var han något kryptisk i avslöjandet om kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”Brand logo
Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”

Nästan alla medlemmar i familjen Wahlgren har valt att leva ett liv i rampljuset. Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 85, är båda skådespelare och slog igenom stort på 60-talet. Tillsammans har de barnen Peter Wahlgren, 59, Niclas Wahlgren, 57, Pernilla Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 46, där den enda som valt att leva ett liv utanför offentlighetens ögon är äldsta sonen Peter.

Niclas, Pernilla och Linus är alla berömda skådespelare, programledare och artister och de är ständigt aktuella i nya projekt, filmer eller föreställningar.

Linus Wahlgrens gåtfulla avslöjande om kärlekslivet

Det har varit ett hektiskt år för Linus som har följt med storasyster Pernilla på hennes show Pernilla har hybris runt om i landet. Någon som också varit med i arbetet med showen var hans ex-fru Jessica Wahlgren Norman, 46, som arbetar som make up-artist.

Sedan Linus och Jessica skiljde sig för drygt tio år sedan har han, så vitt vi vet, levt singellivet. Men i senaste avsnittet av Halv tre med Lotta Bromé är Linus väldigt hemlighetsfull med detaljer kring kärlekslivet.

Annons

När Lotta Bromé frågar om han är singel får hon ett väldigt kryptiskt svar av Linus och drar slutsatsen att han har funnit kärleken.

– Det återstår att se, säger Linus.

Men när frågan om vem han träffat kommer på tal skrattar han till svar.

– Där får du gräva djupt alltså, svarar Linus henne.

Om Linus har funnit kärleken på nytt återstår att se men vi håller tummarna att det går vägen!

Linus Wahlgrens tidigare avslöjanden om dejtinglivet

I ett tidigare avsnitt av Över bordet med Tom Ljungqvist, 31, och Petter Egnefors, 30, som Linus gästade kom de in på dejtinglivet. Där avslöjar Linus att han har varit på en del Tinder-dejter men att det inte är något som han föredrar.

– Jag har haft Tinder ja, använder det inte. Jag har varit på några Tinder-dejter, ja det har jag varit. Det bästa är ju när man träffar någon och bara ”shit vilken vibe vi fick, och sen bestämmer man sig för att träffas, sa Linus då.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons