TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linus Wahlgren rasar mot Kristallen – stora besvikelsen: ”Säger allt...”

02 sep, 2022 
Linus Wahlgren och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso hade en succékväll under torsdagen då han kammade hem en Kristall för året tv-personlighet.
Men morbror Linus Wahlgren vara desto mer missnöjd med evenemanget, som gick av stapeln på Cirkus i Stockholm.
Annons
Benjamin Ingrossos – comeback i programmetBrand logo
Benjamin Ingrossos – comeback i programmet

Under torsdagkvällen prisades tv-Sverige i flertal kategorier då galan Kristallen gick av stapeln. Peter Settman, 53, ledde den festliga kvällen och på plats på Cirkus i Stockholm var många av Sveriges främsta tv-personligheter och kändisar. Se hur kändisarna gick klädda på röda mattan här!

Benjamin Ingrossos succé på Kristallen – vann pris

Årets kvinnliga programledare kammade Renée Nyberg, 56, hem och årets manliga programledare blev maken David Hellenius, 48. På plats för att dela ut priset var Malou vin Sivers, 69, som i direktsändningen avslöjade att TV4-legendaren Bengt Magnusson, 71, skulle delat ut priserna tillsammans med henne men dessvärre låg hemma i smärtor.

Ett annat pris som under kvällen delades ut var årets tv-personlighet och det prestigefyllda priset landade i Benjamin Ingrossos, 25, händer, efter succén med programmet Benjamin's.

Annons

– Jag hade aldrig ens kunnat drömma om att jag skulle kunna ha en sån här, sa Benjamin när han tog emot priset i TV4-sändningen.

Benjamin var inte den enda som var på plats från Wahlgren/Ingrosso-klanen. Även mamma Pernilla Wahlgren, 54, fanns bland kändisarna i publiken och det stod inga tvivel kring att hon blev stolt över sonens vinst. I sändningen syntes nämligen en rörd Pernilla när sonen klev upp på scenen och tog emot sitt pris.

Linus Wahlgrens stora ilskan mot TV4-evenemanget

Någon som däremot inte var på plats utan såg galan hemifrån var Linus Wahlgren, 45. Tillskillnad från Pernilla och Benjamin verkar Linus däremot inte lika nöjd med kvällen. I en uppdatering på Instagram story riktar han nämligen skarp kritik mot evenemanget.

”Att Kristallengalan inte ens visar skådespelarkategorierna eller bästa tv-drama under ordinarie sändning, utan istället i ett sammandrag säger alt. Kanske dags för en ordentligt tv-pris. Kanske dags för ett ordentligt tv-pris enbart för tv-serier? Typ som Emmy Award”, skriver Linus på Instagram.

Innan Kristallen sänds på tv arrangeras nämligen en förgala där vissa av priserna delas ut.

FOTO: TV4

Annons