LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här syns Linus Wahlgren med kändiskvinnan – därför känner du igen henne

29 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Linus Wahlgren har hållit sitt kärleksliv privat sedan skilsmässan från Jessica Wahlgren Norman 2012. Nu fångar en mysig middagsbild vår nyfikenhet. Känner du igen vem som delar bordsplatsen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren har till synes varit singel sedan skilsmässan från Jessica Wahlgren Norman 2012. Paret ska ha en fin relation idag trots att det var bråk som låg bakom skilsmässan.

Medan Linus verkar vilja hålla kärlekslivet hemligt postar han ofta bilder på vänner och familj på sina sociala medier. Nyligen postade han en bild där han äter middag tillsammans med en kvinna och det är någon vi känner igen!

Linus Wahlgren syns med Tove Styrke

Kvinnan på bilden är ingen minde än Tove Styrke, både Linus och Tove är aktuella i den kommande musikalen Lazarus som har premiär den 15 februari. Vi kan ju bara gissa att de båda passar på att få i sig lite mat tillsammans mellan ett rep.

Tove Styrke blev känd för det svenska folket genom sin medverkan i Idol och har sedan dess arbetat som artist både i Sverige och utomlands. Även Tove är känd för att hålla sitt privat liv hemligt. Men hon har talat öppet om sina erfarenheter av att hantera ångest och hur det påverkar hennes kreativitet och musikskapande.

Linus Wahlgren och Tove Styrke arbetar just nu tillsammans.

Linus Wahlgren om kärlekslivet – trivs med att vara singel

Som tidigare nämnt håller Linus sitt kärleksliv privat och sedan skilsmässan från Jessica har vi inte sett honom i en offentlig relation.

Annons

I en intervju från Aftonbladet 2022 avslöjade Linus att han trivs att vara ensam.

– Jag har alltid tyckt att det är rätt skönt att vara själv emellanåt. Jag har många vänner som är i min ålder som är själva och som känner typ “åh jag måste träffa någon, jag måste skapa familj”. Men jag har ju gjort den resan. Jag har två fantastiska barn, så jag får enorm mycket kärlek från dem och min familj, sa han till Aftonbladet.

Däremot har han berättat att han testat olika dejtingappar, såsom Tinder.

FOTO:TT / Instagram

Annons