LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgren visar upp nya lyckan med dottern Linn: ”Älskar dig”

11 jun, 2023 
Linus Wahlgren
Linus Wahlgren och tidigare makan Jessica Wahlgren Norman har tillsammans barnen Linn och Colin.
Nu visar Linus upp nya lyckan för följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”Brand logo
Linus Wahlgren om framtiden med Hybris: ”Jag gör...”

Det var efter ett flerårigt äktenskap som tidigare makarna Linus Wahlgren, 46, och Jessica Wahlgren Norman, 48, men år 2012 valde de att gå skilda vägar.

Under äktenskapet fick de två gemensamma barn, sonen Colin, 13, och dottern Linn som är nyss fyllda 18 år gammal. Linns stora milstolpe i livet har givetvis firats stort, med både mamma och pappa på plats.

Linn Wahlgrens stora födelsedagsfirande – hemma hos Christina Schollin

Födelsedagsfirandet tog plats hemma hos farföräldrarna – i Christina Schollin och Hans Wahlgren hus ute på Norra Lagnö. Huset, som har både en stor tomt och en pool, har plats för en hel del gäster.

Pernilla Wahlgren visade upp festen på sin Instagram.
Pernilla Wahlgren visade upp festen på sin Instagram.

För firandet hade de dessutom satt upp ett stort tält som inreddes med dukade bord där gästerna tog plats. Det hela blev till en storslagen fest med både familj och vänner. Självklart deltog även faster Pernilla Wahlgren tillsammans med kärleken Christian Bauer.

Annons

Linus Wahlgren visar upp stora lyckan med dottern

Efter firandet delade Linus med sig av ett filmklipp på Instagram. Klippet visar ett collage med bilder på dottern och från festen, i syfte att hylla Linn på sin 18-års dag.

I bildtexten skriver han:

”Jag tror att när vi går genom tiden så har inte det bästa hänt än. Så fortsätt Linn Wahlgren. Grattis på 18 årsdagen! Älskar dig mer än någonsin. Och tack alla som bidrog till denna dag”

Klippet får även andra familjemedlemmar att kommentera.

Annons

”Vilken hejdundrande fest det blev - tack vare er! Älskar när Björkhaga invaderas av party-sugna gäster! Och party - det blev det!”, skriver Christina Schollin.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons