Linneas ord om sanningen bakom bråken på Farmen

I kvällens avsnitt av Farmen berättar Linnea Åkesson hur hon tröttnat på all falskhet bland deltagarna.
Nu berättar hon hur det egentligen var på gården och psykiskt jobbigt det var.
– Man hörde olika versioner från olika personer och tillslut visste man inte vad som var sanning eller inte, säger hon till Hänt.

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och så även Torpet, vilket är sidoprogrammet där deltagarna kämpar om att ta sig tillbaka till huset och återfå möjligheten att ta hem vinsten.

I söndagens avsnitt av Farmen berättar Linnea Åkesson, 27, sin syn på stämningen på gården. Hon har börjat lessna rejält på all dramatik och skitsnack.

– Vi tjejer måste hålla varandra om ryggen här inne, men det är inte alla som gör det, säger hon.

Hon förklarar vidare att hon under nästa vecka funderar på att anmäla sig frivilligt som förstakämpe.

– Jag är så trött på att alla är fejk här inne. Man kan spela spel på ett bra sätt men det finns de som gör de på ett fult sätt, säger hon som anledning.

Linneas ord om tiden på Farmen

När Hänt kontaktar Linnea berättar hon mer hur hon kände då och anledningen till att hon ville anmäla sig frivilligt som förstakämpe.

– Det var psykiskt svårt att befinna sig i ett hus med folk som man ville lita på men samtidigt inte kunde med tanke på att det var en tävling. Man hörde olika versioner från olika personer och tillslut visste man inte vad som var sanning eller inte. Stämningen efter jag kom tillbaka från torpet var inte som den var när innan jag åkte dit.

Hon berättar vidare att gruppindelningarna var tydliga – vilket hon tyckte blev jobbigt.

– Jag ville väl egentligen inte tillhöra något lag. Att jag funderade på att anmäla mig frivilligt till förstakämpe handlade om att jag var allmänt less på att inte kunna lita på någon samtidigt som jag kände att jag inte ville hugga någon i ryggen som jag tyckte om i slutändan. Jag kände mig liksom färdig med att spela spelet, säger hon.

På ain egen Instagram har Linnea tidigare berättat att hon inte riktigt kunde vara sig själv inne på farmen och trivdes egentligen mycket bättre under sin tid på torpet.

“Så skönt att äntligen kunna vara den riktiga Linnéa som älskar bubbel och skratt!”, skrev Linnea då.

FOTO: TV4