Linnea Widmark och pojkvännens lycka – stora steget i relationen

Linnea Widmarks kärlekslycka sprudlar på andra sidan jorden.
Nyligen tog hon och pojkvännen ett stort steg i relationen.

För cirka två år sedan bröt Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark upp efter att tillbringat hela sex år tillsammans. I TV4:s Så mycket bättre har Benjamin under hösten pratat öppet om uppbrottet och sorgen över att relationen avlutades av den tidigare flickvännen.

Linnea Widmark fann kärleken i Costa Rica

Linnea har sedan ett bra tag tillbaka bosatt sig i Costa Rica efter att ha funnit kärleken där. Trots att Linnea har nästintill hundratusen följare på Instagram och flitigt uppdaterar om sitt liv, så har relationen lämnats relativt utanför kanalen. Det är endast vid några få tillfällen som Linnea publicerat inlägg om pojkvännen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I en tidigare intervju på Youtube har Linnea dock berättat vad som är viktigt för henne i en sund relation.

– Respekt, humor och att man altid är där för varandra oavsett vad. Att man hjälper varandra till att bli bättre människor, att man växer tillsammans och inte var för sig. Jag har gjort det förut i mitt tidigare förhållande, säger Linnea och fortsätter:

LÄS MER: Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks relation idag – två år efter uppbrottet

– Och så är det viktigt att jag verkligen känner mig väldigt trygg med personen i ett förhållande, då är jag som mest lycklig. När det är din bästa vän och också din partner. Man har kul tillsammans, respekterar varandra, lyssnar och tar hand om varandra.

Stora oron för pojkvännen efter olyckan

Att känslorna är starka för pojkvännen står inga tvivel om. Efter att han varit med om en olycka delade Linnea i somras med sig av ett känslosamt inlägg på Instagram. Han hade då fått någon slags sticka i foten som var på väg att ta hans liv.

”Det var riktigt illa. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det tror jag inte att han heller har varit”, skrev hon i inlägget.

När paret sedan hade besökt sjukhus och allt visade sig vara lugnt kunde de pusta ut. Rädslan över att förlora sin stora kärlek satt däremot kvar i Linnea en längre tid förklarade hon.

Lyckan över stora steget i relationen

Under sommaren befann sig Linnea i Sverige där hennes familj bor, men sedan hösten drog igång ser hon ut att vara tillbaka i värmen och förmodligen återförenad med kärleken.

I samband med pojkvännens sjukdomskamp tog paret ett stort steg i relationen. Linnea fick då nämligen träffa hans föräldrar för första gången – något som hon uppskattade rejält. Men precis som för många andra så kändes det första mötet med kärlekens familj pirrigt i magen.

“Jag var nervös, för vem skulle inte vara det? Att inte kunna prata varandras språk. Det spelade ingen roll. Vi skrattade, uppskattade och förstod varandra trots språkbarriären. Finns det en vilja, finns det en väg, eller hur?", skriver Linnea på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis ilska över exets beteende i hemmet: ”Vidigt”

LÄS OCKSÅ: Susie Päivärintas känga till Benjamin Ingrosso efter Så mycket bättre

SENASTE NYTT!