LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linnea Henriksson om förändringen med sonen Rune

09 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Linnea Henriksson om sonen Rune
Linnea Henriksson blev i fjol mamma för första gången.
Nu delar hon med sig av de jobbiga förändringarna med sonen Rune.
”Rent utav arg”, skriver Linnea Henriksson på sin blogg.
Annons
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”Brand logo
Linnea Henriksson hyllas efter ärliga bilden efter graviditeten: ”Powerkvinna”

I april i fjol fick artisten Linnea Henriksson, 33, sitt första barn när hon och sambon Wille Alin, 32, blev föräldrar till sonen Rune. Efter förlossningen delade Linnea den glädjande nyheten på Instagram där hon kort meddelade sina följare att de alla tre mådde bra.

Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare”, skrev Linnea följt av ett hjärta.

Ska programleda Melodifestivalen 2020

Tillsammans med Lina Hedlund, 41, och David Sundin, 43, är Linnea Henriksson en av tre programledare för Melodifestivalen 2020. Premiären är i början av februari och i dagarna har repetitionerna inför årets upplaga satt igång. Förberedelserna innebär bland annat långa dagar i replokaler och på sin blogg skriver Linnea Henriksson om förändringen i vardagen – från att gå till frilansande artist till att ha fasta jobbtider med kollegor.

Annons

”Lyxen också att få jobba efter schema och få kollegor. Älskar tanken på tydliga arbetstider och arbetsuppgifter. När hade jag det senast? När har jag nånsin tänkt att jag haft ett slut på min arbetsdag?”, skriver Linnea.

Linnea Henriksson om förändringen med sonen

I ett inlägg på bloggen skriver Linnea Henriksson även om förändringen Mello-repetitionerna innebär för hela familjen. Linnea och hennes sambo Wille försöker nämligen passa på att få in nya rutiner för dem och sonen Rune i samband med Linneas nya vardag.

”Middag kl 18 som en riktig småbarnsfamilj. Det är ju det vi försöker bli nu. In med rutiner och tydlighet nu när vi har chansen.”

Men alla är inte nöjda – vidare skriver Linnea att sonen är inne i en utvecklingsfas vilket gör honom arg och orolig.

”Rune vantrivs dock. Inte med rutinerna kanske, men han är utan diskussion i en utvecklingsfas och blir lätt upprörd, rent utav arg, orolig och sover dåligt. Svårt att lägga honom. Googlar ‘hur får man sitt barn att sova’ . Mmm, den nivån. Så idag är jag trött, men it is what it is what it is. Nu kör vi!”

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons