Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linnea Henriksson bryter tystnaden efter förlossningen

19 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Linnea Henriksson bryter tystnaden om första tiden som mamma.
Under sin medverkan i Så mycket bättre i TV4 avslöjade sångerskan Linnea Henriksson att hon väntade barn med kärleken Wille Alin. Bebisen kom i april och sedan dess har det varit tyst från den lilla familjen. Men nu berättar Linnea Henriksson om den första tiden som mamma.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Linnea Henriksson, 32, slog igenom i TV4:s musikprogram Idol 2010 där hon slutade på en fjärdeplats. Sedan dess har hon haft en framgångsrik musikkarriär och i höstas syntes hon i TV4-programmet Så mycket bättre där hon tolkade låtar av bland andra rapparen Stor och Christer Sjögren. 

Mitt under Så mycket bättre avslöjade Linnea Henriksson den glada nyheten att hon och sambon Wille Alin, 32, väntade barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I april kom Linneas och Willes lilla bebis. På Instagram delade Linnea med sig av en bild på sig själv och sin nyfödda son.

Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare”, skrev hon då.

Sedan dess har det varit tyst från Linnea Henriksson. Men nu har hon brutit tystnaden och berättar om den första tiden med sin bebis.

Hur följer man upp ett inlägg om att man fått barn? På riktigt?!” skriver hon på Instagram och fortsätter:

Annons

Hade ärligt talat inte tänkt så mycket på om jag ville bli mamma innan, en slags kombo av rädsla och ointresse, men så blev jag gravid och nu är han här. Min älskade son.

Inte mycket sömn

Linnea Henriksson skriver att det blivit mindre sömn, men mer kärlek, sedan hennes son kom till världen.

Sömn är överskattat, kärleken omedelbar. Känslor som är så på riktigt att jag i normala fall hade blivit obekväm och försökt skämta bort dem, men nu bara får kapitulera. Han är här. Han är allt. Älskling“, skriver hon.

Kommentarsfältet fylls av gratulationer. Bland annat kommer en lyckönskning från Tilde de Paula.

“Grattis”, skriver hon.

Även musikkollegan Miss Li skickar ett hjärta.

Under Så mycket bättre väckte Linneas Henriksson stor uppmärksamhet med sin tolkning av Stors låt Svartskallar. I Linneas version fick den heta Småtjejer. 

– Det här är för mig vad allt handlar om. Det här är det fetaste, det här är det viktigaste, sa Stor till Linnea efter hennes framträdande.

I kommentarsfältet får nu Linnea Henriksson en present som knyter an till hennes tolkning av Stors låt.

“Grattis och som present vill jag att du skall veta att 12 st dansare åldern 10 år i Kulturskolan i Gbg under hela våren dansat till din ”Småtjejer”. Dansuppvisnings final blev den 11 maj. Barn är grymt coola. All lycka“, skriver en person.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons