Linnéa Åkesson om kritiken mot tilltaget i TV4:s Farmen

Linnéa Åkesson i Farmen

I gårdagens avsnitt av Torpet fick deltagarna celebert besök.
Linnéa Åkessons reaktion har fått flera TV4-tittare att reagera – nu väljer hon att svara på kritiken.
– Man måste kunna ha kul i livet, säger Linnéa.

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och så även Torpet, vilket är sidoprogrammet där deltagarna kämpar om att ta sig tillbaka till huset och återfå möjligheten att ta hem vinsten.

I gårdagens avsnitt av Torpet var stämningen mellan Erika Bergholm, 41, Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Linnéa Åkesson, 28, stel. Det är tydligt att kvinnorna inte kommer speciellt bra överens och att någonting måste hända för att det ska bli mer trivsamt.

– Den stämningen som är här inne nu, det finns inte på min karta att det ska vara så här flera dagar framöver. Nej, det pallar jag inte, säger Linnéa.

Gamla deltagare kommer på besök

Deltagarnas önskan blir hörd och i nästa sekund får TV4-tittarna se Tobias och Neda från förra årets säsong av Farmen gå mot Torpet. Deras besök livar upp gänget rejält. Linnéa Åkesson blir speciellt glad över att det är just Tobias som kommer till dem.

– Det är klart man bli peppad, men alltså… Ja, han ser ju bra ut också. Man kan inte säga så när man har sambo, va? Men det är klart att även om man har ett förhållande måste man ju få titta. Det hade varit jättejobbigt annars, säger hon och fortsätter:

– Tobias är väldigt lätt att titta på. Det ska jag inte sticka under stol med.

Linnéa leker sedan med en ring som sitter på hennes ringfinger och låtsas som att hon ska ta av sig den. Därefter brister hon ut i skratt.

Linnéa Åkessons svar efter kritiken

I kommentarsfältet på Farmens sociala medier-konton är det tydligt att tittarna har delade meningar om  Linnéa Åkessons flirtiga tilltag i programmet. Vissa tycker att det är roligt medan andra tycker att det inte var så smakfullt gjort.

”Stackars hennes karl”, skriver en person i en kommentar på Instagram.

”Fult av Linnea det hon gjorde med ringen mot sin sambo”, lyder en av kommentarerna på Facebook.

På Linnéas Instagram-konto väljer hon nu att berätta om händelsen i Torpet.

”Man måste bjuda på sig själv”, skriver Linnéa Åkesson på sin Instagram story och säger sedan:

– Vad tyckte jag annars om Torpet-avsnittet idag? Jag skrattade och jag bjuder på mig själv, man måste kunna ha kul i livet. Inte ta allting så seriöst.

FOTO: TV4