LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance- Linn Hegdals lyckorus – kan inte hålla känslorna inne

16 nov, 2023 
Kärleken sprudlar för Linn Hegdal.
I en kommentar på Instagram uttrycker hon nu sina starka känslor över att bästa vännen Katja Luján Engelholm har blivit mamma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

Proffsdansaren Linn Hegdal, 28, har gjort succé i TV4:s underhållningsprogram Let's dance. Flertal gånger har hon kammat hem vinsten i programmet och att hon varit en av tittarnas favoriter råder inga tvivel kring.

Linn Hegdals stora framgångar i Let's dance – lyckan med Filip Lamprecht

Senaste gången som Linn vann tävlade hon tillsammans med Filip Lamprecht och lyckan var total. De två levererade vecka efter vecka och tillslut stod de där med glasskon i handen.

Annons

Men Let's dance-bubblan har inte bara inneburit nya ansikten för Linn, även hennes bästa vän Katja Luján Engelholm, 32, har under flers års tid varit en av dansarna i programmet. Linn och Katja umgås idag flitigt och därav var lyckan självklart total när Katja bekräftade att hon skulle få en bebis.

Det var i somras som Katja avslöjade graviditeten och Linn var snabb med att dela med sig av hur mycket hon längtade efter bebisen.

Linn Hegdal om starka känslorna för bästa vännens bebis

Nu har den lilla flickan fötts, det var under förra veckan som Katja blev mamma till sitt första barn. På Instagram visade hon upp en bild på bebisen.

Annons

”Mi vida Äntligen!”, skrev då Katja på Instagram.

I kommentarsfältet fullkomligt bubblar det av lyckohälsningar och någon som inte kan hålla känslorna inom sig är Linn. I en kommentar beskriver hon de starka känslorna hon känner över bästisens bebislycka.

”Älskar dig och älskar er så mycket”, skriver Linn i en kommentar till Katja.

FOTO: TT

Annons