LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdals första ord efter TV4:s besked om Let's dance: ”Bästa jag gjort...”

01 sep, 2023 
Simon Lundh
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Let's dance kommer inte att synas i tv-rutan nästa år.
Nu berättar dansaren Linn Hegdal om sina känslor efter beslutet att trycka på pausknappen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”Brand logo
Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”

Nyligen kom det tråkiga beskedet att TV4:s succéprogram Let´s dance trycker på stoppknappen. Nästa år kommer programmet inte att dyka upp i tv-rutan igen och vi får se hur det blir efter pausen nästa år.

TV4 väljer att pausa succéprogrammet Let´s dance

Pausen bekräftades också av TV4. Något man gick ut med via ett pressmeddelande och förklarade varför det populära programmet som sänts sedan 2006 i de svenska hemmen försvinner.

– Let's Dance är ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna. Sedan starten 2006 så har hela 18 säsonger sänts, men 2024 så är det dags för en paus, sa kanal- och innehållsdirektören på TV4 Fredrik Arefalk när beskedet kom om att pausa tävlingen. Han fortsatte även förklara vad som låg bakom beslutet:

– Trots att Let's Dance fortfarande är ett program med mer än en miljon tittare varje vecka så har tittarsiffrorna stadigt dalat under de senaste åren. Den trenden vill vi bryta och då behöver vi en paus för att se över hur vi skulle kunna förnya oss och komma tillbaka igen 2025 med ny energi, sa han då.

Annons

Linn Hegdals första ord efter det tråkiga beskedet

Många av deltagarna och jurymedlemmarna har efter beskedet berättat om hur de känner för att programmet stoppas framöver.

Nu delar även Linn Hegdal, 27, proffsdansaren som 2021 vann tävlingen ihop med sin danspartner Filip Lamprecht, 26, med sig av sina första ord efter beslutet om att pausa programmet den kommande säsongen.

"Det blev ett par år i den studion… Kommer för alltid vara något av det roligaste och bästa jag gjort", skriver hon i sitt inlägg som hon delat från dansaren Jasmine Takacs Instagram.

Sedan tidigare så uttalade sig juryns ordförande Tony Irving, 57, om beslutet.

– Vi fick veta det här imorse. Men jag kände att det var på gång för i vanliga fall har jag fått en bekräftelse under sommaren om att jag ska ha mitt schema öppet inför nästa vår men i år har jag inte fått det. Så jag har haft en känning att något är på gång. Jag tror alla känner likadant, det är vad det är.

FOTO: Jonas Ekströmer/Karin Törnblom/TT

Annons