TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linn Hegdal och Filip Lamprechts flörtiga stämning bakom kulisserna

24 feb, 2024 
Venus Soltani
Hedvig Tärnholm
Paret Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades först under Let's dance 2021.
Jurymedlemmen Ann Wilson menar att det redan då kan ha legat något i luften mellan de två.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Som många minns träffades de två först under sin medverkan i det populära tävlingsprogrammet Let's dance år 2021. När Hänt nu pratar med en av programmets jurymedlemmar Ann Wilson avslöjar hon att det redan då kunde ha legat något i luften.

Ann Wilson om relationen mellan Filip och Linn: ”Jag känner hennes kroppsspråk”

Filip och Linn gick nyligen ut med att det är ett par, var det något du hade på känn under deras medverkan i Let's dance?

– Ja men alltså, det får du nog fråga Linn. Jag har känt henne sedan hon var i en väldigt ung ålder, och hon brukar säga att jag är lite av en spågumma, skrattar Ann och fortsätter:

Annons

– Nej men alltså, jag känner hennes kroppsspråk och sådär, men det är aldrig något som hon har sagt eller som de har sagt. Men man kanske kände att det fanns en väldigt stor vänlighet mellan de. Men det är som sagt ingenting som jag visste eller så, utan jag tycker att de är fantastiska människor båda två.

Ann Wilson om Filip och Linn i Let's dance: ”Blickar”

Ibland kan man ju känna av att det finns någon kemi?

– Ja, jag tror man kan känna det. Jag hade ju den stora förmånen att dansa ihop med de när vi skulle ha en sån trio-grej i Let’s dance, säger hon och fortsätter:

– Då tränade och jobbade jag ihop med de varje dag i en hel vecka, och man kände kanske lite… Man kände att det fanns en större vänlighet och blickar och sådär. Men det var ju ingenting som jag kände för de var ju båda två i andra relationer. Det var ingenting som jag ville blanda mig i över huvudtaget.

FOTO: TV4Play

Annons