Artikeln innehåller reklamlänkar

Linn Hegdal avslöjar: Så är min relation med Viktor Frisk idag

Viktor Frisk och Linn Hegdahl tävlade tillsammans i Let's Dance 2018.

På TV4 kan tittarna se Linn Hegdahl dansa med kändissonen Lance Hedman i årets säsong av Let's dance. Detta är andra året som Linn är med som dansare. Förra året dansade hon med Viktor Frisk och det florerade då kärleksrykten kring dansparet – nu berättar Linn för Hänt om hur relationen mellan dem är idag.

Årets säsong av Let’s dance pågår just nu TV4 och den här veckan är det dags för dansparen att ge sig in i musikalens värld. Tittarna kommer få se allt från Mamma Mia till Grease tolkas.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Linn Hegdal, 23, dansar med kändissonen och DJ:n Lancelot ”Lance” Hedman, 18. Under vårens säsong av dansprogrammet har det florerat en del romansrykten kring dansproffset. Redan under pressträffen för Let’s dance slog Linn och Lance direkt ner rykten om en eventuell romans mellan dem.

– Linn är som min mamma, sa Lance om relationen till Linn som höll med:

– Lite så. Vad har du ätit? Var är dina skor?

För några veckor sedan kom nya romansrykten. Denna gång mellan Linn och en av de andra proffsdansarna i årets säsong, nämligen Jacob Persson, 24, som i år gör sin första säsong som dansare i Let’s dance och som dansar med handbollsspelaren och debattören Linnéa Claeson, 27.

– Jag och Jacob har dansat ihop i sju år, berättade Linn för Hänt i april.

Tillsammans har de bland annat vunnit titeln som svenska mästare i latinamerikansk dans och om en månad väntar VM för dansparet. De tillbringar därför mycket tid ihop och har flitigt setts ihop på sociala medier. Men både Jacob och Linn har dementerat rykten om romans och menar på att de inte är ett par utan bara väldigt goda vänner.

Matchade på Tinder

Det här är andra säsongen som Linn medverkar som dansare i Let’s dance. Förra året tävlade hon med artisten och influencern Viktor Frisk, 24, och de klarade sig ända till den åttonde veckan i tävlingen.

Precis som i vanlig ordning i Let’s dance florerade romansrykten även förra året. Med tanke på att Viktors andra halva i duon Samir & Viktor, Samir Badran, 28, fann kärleken i sin danspartner året innan, spekulerades det mycket i om huruvida det slog kärleksgnistor mellan Viktor och Linn.

– Hon är jättefin. Vi har en extremt bra connection. Hon är faktiskt en av få som jag hade velat dansa med av de som är med. Jag gillar att hon är skånsk. Och sen att det är lite jävlar anamma i henne. Hon sätter mig på plats, sa Viktor till Hänt förra året och lade till:

– Ja, klart jag kan tänka mig att dejta Linn.

Victor och Linn erkände också att de matchat på Tinder, men några veckor senare uttalade sig Victor om relationen igen och sa att de bara var goda vänner.

När Hänt träffar Linn på repetitionerna inför veckans stora tävlingsdag i Stockholm, får hon frågan om hur relationen med Victor är idag.

– Bra. Vi hörs ibland absolut, sedan bor ju inte jag här så det blir ju inte att man springer på varandra direkt. Men vi har kontakt lite då och då.

LÄS MER: Let’s dance-Linn Hegdal och Jacob Persson om sin relation

LÄS MER: Let’s dance-Linns ord om Lance Hedmans stora förvandling

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!