LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal har återförenats med Filip Lamprecht – nya bilden visar

12 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Proffsdansaren Linn Hegdal har succé i underhållningsprogrammet Let's Dance och tagit sina danspartners till prispallen.
För ett och ett halvt år sedan dansade hon med Filip Lamprecht.
Nu verkar det som att duon har återförenats.
Annons
Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin IngrossoBrand logo
Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin Ingrosso

Proffsdansaren Linn Hegdal, 27, blev känd för hela svenska folket när hon under flera säsonger lärt svenska kändisar att dansa i underhållningsprogrammet Let's Dance.

Hon har varit en av proffsdansarna i programmet sedan 2018 och har dansat med Filip Dikmen, Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik och Filip Lamprecht. Hon är sannerligen en duktig lärare och har vunnit tävlingen två gånger tillsammans med både John Lundvik och Filip Lamprecht.

Relationen med danskollegan Jacob Persson

Under åren i Let's Dance har flera relationsrykten tagit fart. Linn hade tidigare en relation med danskollegan Jacob Persson, 27. Efter många år av vänskap bekräftade paret 2020 att deras relation tagit en vändning och att de var ett par.

Annons

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa Linn till Hänt då.

I slutet av sommaren kunde Hänt avslöja att paret inte längre bor ihop och det började spekuleras om parets uppbrott. Under deras relation var paret skrivna på samma adress men enligt folkbokföringen står Jacob sedan en tid tillbaka inte längre på samma adress som Linn.

Linn Hegdal syns återigen ihop med Filip Lamprecht

Dansparen i Let's Dance blir minst sagt tajta med varandra och varje år verkar de utveckla starka vänskapsrelationer.

Annons

I den senaste säsongen dansade Linn med komikern och youtubern Filip Dikmen, 26. Duon tog sig hela vägen till final men landade tillslut på en andra plats. Under säsongens gång kunde man inte bara följa deras dansresa utan även deras resa till att bli goda vänner.

Linn kom även deltagaren Filip Lamprecht, 25, nära under deras tid i programmet. Under säsongen florerade flera romansrykten och många tittare påstod sig se kemi mellan paret. Ryktena dementerades av både Linn och Filip och de fastslog att de bara är goda vänner.

På måndagmorgonen samlades ett stort gäng svenska kändisar för att lussa och dela ut julklappar på Astrid Lindgrens barnsjukhus, däribland Linn och Filip.

Hänt har sökt Linn Hegdal för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Paul Wennerholm/TT

Annons