LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Andersson avslöjar gravidlyckan med Gabriel Hassel

08 dec, 2019 
Linn Andersson och Gabriel Hassel
Det var i somras som Linn Andersson träffade kärleken i Gabriel Hassel.
Nu avslöjar Unga mammor-profilen att paret väntar sitt första gemensamma barn.
– Jag kan knappt förstå det själv!, skriver hon.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

Tv-profilen Linn Andersson, 21, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityserien Unga mammor på TV3. I programmet fick tittarna följa hennes vardag tillsammans med dottern Tindra, 1.

I början av juni berättade Linn att hon blivit förälskad. Mannen som fångat hennes hjärta heter Gabriel Hassel, 22, och efter en tid tillsammans bestämde sig paret för att flytta ihop.

”Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skrev Linn Andersson i ett inlägg på Instagram.

I ett inlägg på sin blogg avslöjade Linn Andersson att hon och pojkvännen även har planer på att skaffa gemensamma barn i framtiden.

”ÄLSKAR vår lägenhet vi har nu. Den har varit helt perfekt för mig som en ensam mamma med en 1 åring men nu när vi är en vuxen till tycker vi att det blir trångt och eftersom vi även vill ha barn i framtiden så behöver vi större”, skrev hon i augusti.

Annons

Linn Andersson och Gabriel Hassels gravidlycka

Sedan dess verkar det som att Gabriel och Linn bara blivit mer kära för varje dag. Senast för två veckor sedan berättade TV3-profilen om sina känslor för sambon.

”Fjärilarna du ger mig!”, skrev hon intill en bild på dem två tillsammans.

Och nu har parets drömmar om att utöka familjen blivit verklighet – något Linn Andersson avslöjar i ett nytt inlägg på Instagram.

”Jag kan knappt förstå det själv! Tindra ska bli storasyster , Gabriel ska bli pappa och jag ska bli tvåbarnsmamma i sommar om allt går som det ska”, skriver Linn i inlägget.

Även Gabriel har delat med sig av bilden på sitt Instagram-konto. I bildtexten skriver han:

”Jag kan knappt förstå det själv men i i sommar kommer jag förhoppningsvis bli pappa”.

Stort grattis till det lyckliga paret!

 

FOTO: Pernilla Wahlman, Instagram

Annons