TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna rasar efter Lindorffs film från familjesemestern

03 jul, 2017 
Malin Ljung
Linda Lindorffs make Jacob råkade få en haj på kroken under familjens fisketur i Florida. Nu rasar programledarens följare mot hur de hanterade den oväntade fångsten.
Annons

Tv4-profilen Linda Lindorff är på semester med familjen i Florida just nu. Under helgen publicerade hon en film från en fisketur då maken Jacob råkade få något oväntat på kroken – nämligen en haj.

I videoklippet hör man hur Lindorff genast förklarar för barnen att de ska befria hajen från kroken, samtidigt som tittarna får se hur guiden halar in den lilla sköterskehajen.

Men det som hände sedan får följarna att rasa mot Lindorff – för guiden klipper nämligen bara av fiskelinan och låter hajen simma iväg med kroken kvar i munnen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Hur tänker ni när hajar är utrotningshotade? Fi faen”, skriver en person.

Linda Lindorff har själv svarat på kommentaren och påpekar att det inte var haj de var ute efter.

“Vi fiskar snapper, inte haj. Denna råkade nappa och så klart släppte vi den tillbaka”, har Lindorff svarat.

Svaret lugnar dock inte ner alla följare, istället kommenterar de att guiden lät kroken vara kvar i hajens mun.

Annons

“Med krok i munnen den dör ju ändå”, påpekar en annan.

“När en krok sitter illa på en fisk så låter man den sitta kvar för att inte skada fisken mer. Detta är vanligt vid denna typ av fiske. Krokarna rostar bort väldigt fort i den typen av vatten så hajen kommer med största sannolikhet klara sig alldeles galant”, påpekar en annan.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons