LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda utökar familjen: ”Inte känt oss redo – förrän nu"

18 maj, 2017 
Lina Linnros
Linda Lindorff avslöjar: ”Dags för tillökning”.
Annons

I dag är de fem i familjen Lindorff. Linda, 45, Jacob, 43, och döttrarna Lykke, 9, Wilhelmina, 7 och Benedicte, 4. Barnen har länge velat utöka familjen med ännu en medlem men Linda berättar att hon och maken inte känt sig redo – förrän nu.

”Barnen har länge velat men jag och Jacob har inte känt oss redo – förrän nu! Nu är äntligen alla överens och det känns så kul! Dags för tillökning – vi ska skaffa hund!”, skriver Linda på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin blogg skriver Linda om att hon frågade barnen om de inte heller ville ha en bebis – ett syskon till, men att de då heller ville ha en hund.

”Hade jag varit några år yngre hade jag nog insisterat på en bäbis… men nu känner jag mig klar med barn. Våra tre är helt fantastiska och jag älskar att ha tid att vara en närvarande mamma. Det är det bästa jag vet. Älskar att vara mamma. Vad jag aldrig provat är att vara matte… och jag har en känsla av att jag kommer att älska det!”

Annons

Barnen har sedan 1 år tillbaka samlat ihop pengar för att de ska ha råd att köpa en hund den dagen hon själv och Jacob skulle ändra sig och säga ja till en lite vovve i hushållet. Vilket de nu har gjort!

De vet dock inte vilken ras de ska välja och därför ber hon sina följare om hjälp:

”Så till den stora frågan – vilken hund ska vi ha? Kom gärna med förslag ni som har eller kan hundar. Mina tankar kring vilken sorts hund vi ska ha och vilka egenskaper som uppskattas skriver jag om på bloggen. Det är ett stort engagemang och ett viktigt beslut så jag är väldigt tacksam om ni tar er tid att hjälpa mig. Kram Linda”

Så passa på att gå in på Lindas blogg och hjälp dem med vilken ras de ska välja!

Foto: IBL

Annons