TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorff: "Jag ångrar att jag inte skaffade barn tidigare"

11 mar, 2016 
AvAngelica Jaako Billenman
Linda Lindorff fick sitt första barn som 37-åring, men idag kan hon gräma sig över att hon inte skaffade familj tidigare.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 44, är dubbelt aktuell i vår. Bland annat ser vi henne skaka sina lurviga med proffsdansaren Kristjan Lootus, 37, i “Let’s Dance” på TV4, men vi ser henne också programleda en ny säsong av “Linda och djurens hjältar” i samma kanal.

I det senare programmet ser vi Linda möta flera läskiga djur, men till skillnad från när hon programledde “Farliga djur” 2004 tar hon inga onödiga risker längre.

Linda och djurens hjältar.
I vår ser vi Linda i TV4-programmet “Linda och djurens hjältar”.

– Även nu jagar vi giftormar, men nu håller jag i bakdelen och låter någon annan hålla i huvudet, säger Linda till tidningen Året runt.

Anledningen är att hon numera är mamma till tre barn, som hon har med maken, fotografen Jacob Lindorff, 42. Men 2004 levde hon ett helt annat liv.

Annons

– Då hade jag en destruktiv period i mitt liv. Jag var ganska olycklig och hade ingen kärlek i livet. Jag var oerhört rastlös och ivrig.

– Jag kunde köra mitt eget race, förklarar hon.

Linda Lindorff, Jacob Lindorff Premiere, "Mamma Mia the party", Tyrol, Stockholm, 2016-01-20 (c) Karin Törnblom / IBL
Med maken Jacob Lindorff.

När hon mötte blivande maken i december 2004 genom gemensamma vänner föll allt på plats och Linda började längta efter barn.

– Det var först när jag träffade Jacob som jag fick en längtan efter att föröka mig. Han var verkligen pusselbiten som saknades.

Drygt tre år efter deras första möte föddes första dottern Lykke, 8. Då var Linda 37. Året efter kom Wilhelmina, 6, och hon var 41 när Benedicte, snart 3, föddes.

Linda Lindorff med barnen Lykke och Wilhelmina Premiär "Big Hero 6", Rigoletto, Stockholm, 2015-01-25 (c) Karin Törnblom / IBL
Linda med döttrarna Lykke och Wilhelmina 2015.

– Jag älskar barn och hade jag fått mitt första tidigare är chansen ganska stor att vi hade haft fler nu. Så i viss mån kan man väl säga att jag ångrar att det dröjde så länge…

Foto: TV4, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons