Linda Pritchard försvann från rampljuset – så lever hon idag

Linda Pritchard

Linda Pritchard levde ett liv i rampljuset i många år innan hon plötsligt försvann.
Det här gör hon idag!

Linda Pritchard är den svenska sångerskan och dansaren som varit med i nästan alla svenska folkkära program man kan tänka sig vara med i. Hon började sin tid i rampljuset år 2008 när hon testade sina chanser som popstjärna i musiktävlingen Idol och blev under sin tid i programmet en stor favorit bland tittarna.

Trots populariteten hos tittarna blev hon utröstad redan i kvalveckan, och var därmed tvungen att acceptera att tiden i programmet var över. Men det var långt ifrån sista gången man skulle få se henne i tv-rutan.

Under sommaren 2009 kunde tittarna nämligen se Linda som en av dansarna bakom Kung i baren-sångaren Magnus Uggla i det folkkära programmet Allsång på Skansen, och under tre säsonger kunde man även se henne turnera Sverige runt som en i det populära Diggiloo-gänget.

Utöver det har hon även medverkat i program som Så ska det låta, Lotta på Liseberg och Sommarkrysset. Men det imponerande cv:t tar inte heller slut där.

Linda har också varit en av de tävlande soloartisterna i Melodifestivalen under två år. Första året kom hon på femte plats med låten You´re making me hot-hot-hot för att ett år senare komma tillbaka med låten Alive, som då tog henne till andra chansen.

Det här gör Linda idag

Det har nu gått nio år sedan Lindas senaste medverkan i musiktävlingen och det har var ganska tyst från sångerskans håll. Men av hennes sociala medier att döma kan man se att hon däremot fortfarande håller på med musik, och så sent som i april delade hon inför sina 3000 följare ett klipp där hon gör en cover på Beyonces låt If were a boy.

Och det är inte den första covern hon har delat. Om man skrollar genom hennes Instagram-flöde kan man se henne göra flera covers på låtar från artister som bland annat Céline Dion, och responsen från följarna är minst sagt positiv.

”Woooow du är helt FANTASTISK”, skriver en följare.

”Säger det igen, du är fantastisk. Sveriges bästaste”, skriver en annan.

Men förutom musiken är det något annat som också står henne nära om hjärtat. Nämligen familjen. Tillsammans med musikproducenten Oscar Görres har Linda barnen sonen Cassius och dottern Donna, och på hennes sociala medier kan man ofta se henne dela med sig av deras vardagsliv tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Alice Svensson försvann från rampljuset – det gör hon idag

LÄS OCKSÅ: Moa Lignell försvann från rampljuset – så lever hon idag

FOTO: TT