Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Lindorffs tårar efter bebisbeskedet i Bonde söker fru

Andreas Sjöberg träffade Hanna Holgersson i Bonde söker fru 2016. Nu väntar paret sitt första barn ihop avslöjar de för Linda Lindorff.

Det har snart fötts 18 bonde-bebisar efter 13 säsonger av Bonde söker fru i TV4. Det avslöjar programledaren Linda Lindorff i programmet Bonde söker fru special – Vad hände sedan? som just nu finns på TV4 Play och som sänds i TV4 ikväll. En av bönderna som snart blir pappa är Andreas Sjöberg från Bonde söker fru 2016. Han och frun Hanna väntar barn!

2016 var en kärleksfull sommar, inte minst för bönderna som sökte kärleken i TV4:s succéprogram Bonde söker fru. En av dem som sökte sig en fru var mjölkbonden Andreas Sjöberg, 36, från östgötska Ydre. Och det var precis det han fick! För i brevhögen av många låg Hanna Holgerssons brev. Andreas tog mod till sig och ringde Hanna för en dejt och idag är de gifta efter att ha sagt ja till varandra i våras, vilket Hänt skrev om då.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu kommer Andreas och Hanna, som numera heter Sjöberg, med en ny överraskning – paret väntar sitt första barn ihop avslöjar de i tv-programmet Bonde söker fru special – Vad hände sedan? som just nu finns på TV4 Play och som sänds i TV4 ikväll klockan 20.00!

Det var när programledaren Linda Lindorff, 46, kom med en rättfram fråga till de nygifta om vad de kände för barn, under ett besök i deras numera gemensamma hem i Ydre, som makarna avslöjade den glada nyheten:

– Första kan bli i februari, säger Andreas Sjöberg skämtsamt inför en förvånad Linda Lindorff:

– Va?! Är du gravid? Ska ni ha barn? säger Linda och gratulerar dem båda.

Men det är när Linda Lindorff får se ultraljudsbilderna på den lille som hon inte kan hålla tillbaka tårarna.

– Här är den ju jättesöt! Kolla den lilla näsan… Det här är det finaste jag vet, små bebisar, säger hon mellan snyftningarna.

En som hajar till på Linda Lindorffs känsloutspel är Hanna:

– Linda reagerade lite mer överväldigande på att vi väntar barn, än vad jag och Andreas har reagerat på det, säger hon inför kamerorna och skrattar.

”Det är lite nervöst”

Nu ser Hanna och Andreas Sjöberg fram emot att bli föräldrar i februari, även om det är ett skrämmande stort nytt steg i livet.

– Det är lite nervöst på så vis tänker jag att man ska ha hand om en unge som ska bli något vettigt. Det är upp till mig att se till att det blir en bra människa av den här med sunda värderingar och sådana här grejer. Det kan jag tycka är lite nervöst, säger Andreas och fortsätter:

– Jag är inte i grunden barnkär, men jag kan tycka det är ”sketkul” med en egen liten knodd som åker med traktorn och mjölkar kor och fodra kalv och sådana grejer. Det tror jag blir annat. Jag tror Hanna och jag kommer att bli bra föräldrar.

Bonde söker fru special – Vad hände sedan? går just nu att se i TV4 Play men sänds även i TV4 klockan 20.00 ikväll.

LÄS MER: Bonde söker fru-parets stora bröllopslycka: ”Smått overkligt”

LÄS MER: Bonde söker fru-Leonora Vilhelmsson visar upp nya kärleken

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN