LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs regelbrott med bonden Jens – nu erkänner hon: ”Orättvist”

25 okt, 2023 
Linda Lindorff
Bonde söker fru är äntligen igång med en ny säsong.
Men i det senaste avsnittet sker ett regelbrott, som programledaren Linda Lindorff nu talar ut om.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock – här får hon veta att Lotta på Liseberg läggs ner: ”Mitt fel?”

Tv-profilen Linda Lindorff, 51, har programlett populära kärleksprogrammet Bonde söker fru i hela 17 säsonger och är nu tillbaka med sin 18:e.

I den nya säsongen får vi bland andra följa bonden Jens Lundin, 27. Men när Jens i det senaste avsnittet behöver ta ett tufft beslut slutar det hela i ett regelbrott i programmet. Han får nämligen välja att bjuda in en till tjej till gården.

– Jag har pratat med Jens, när det handlar om kärlek så är jag beredd på att tänja på gränserna. Jag vet att du har något att säga, något som du vill, nämligen att bjuda in en till till gården. Så jag säger ja, säger Linda i Bonde söker fru.

Linda Lindorffs erkännande – regelbrottet med bonden Jens: ”I kärlekens namn”

På Lindas blogg berättar programledaren för läsarna om regelbrottet.

Annons

”Det här är ett program där vi följer vissa regler och format men jag vill så klart inte heller på något vis risker att det blir fel. Det får inte bli fel. Kärleken måste alltid komma i första hand och därför blir det så ibland att jag får tänja på gränserna och ändra vissa regler.”

Linda förklarar att kärleken inte alltid är rättvis, men att hon i alla lägen gärna vill hjälpa till, och går därefter in på händelsen som sker i avsnittet.

”I morgondagens program kommer det att hända en sak där det blir ett regelbrott – i kärlekens namn.”, skriver hon och fortsätter:

”Det blir känslosamt och jag fick ont i magen av det som hände samtidigt som det ju inte är möjligt att göra alla glada. Ni ska veta att jag så många gånger drömt om att kunna trolla, att kunna ge kärlek till alla.”

Linda Lindorffs egna ord om regelbrottet: ”Får bara inte bli fel”

När Hänt når Linda berättar hon vidare om avvikelsen.

Annons

Hur kom ni fram till tänja på gränserna?

”Vi har regler vi ska följa, men när det gäller kärleken kan man få tänja på gränserna och ändra reglerna ibland. Valet som bönderna gör ikväll är så himla viktigt, det får bara inte bli fel. I årets säsong händer också väldigt mycket ovanligt tidigt, ikväll blir pussar på gruppdejten och vissa pratar redan om kärlek.”, skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

”Man får ta med sig flera favoriter hem, dejta flera på samma gång och låta sig själv jämföra hur det känns när man är med den ena eller den andra. Ofta händer det mycket längs vägen och det går upp och ner. Just därför är det viktigt att inte bestämma sig för fort utan ge alla chansen.”

FOTO: TV4Play

Annons