Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Lindorffs oväntade ord efter Marcus kärlekskrasch

Bonde söker fru-profilen Marcus Sjöberg får kärlekshjälp från Linda Lindorff efter uppbrottet från Erica Mahnkopf.

I Bonde söker fru förra året var Marcus Sjöberg en av dem som hittade kärleken. Erica Mahnkopf flyttade snart in på gården, men i våras gick paret skilda vägar. Nu rycker Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff in och uppmanar tjejer att skriva kärleksbrev till den forna tv-profilen.

Gränna-bonden Marcus Sjöberg, 38, har sökt kärleken i Bonde söker fru två gånger, 2006 och 2017, utan att lyckas. 2006 åkte han på kärlekssemester till Nice med 19-åriga Magdalena Danielsson, men det skar sig och kärleken uteblev. Bättre gick det förra året då han och brevskrivaren Erica Mahnkopf, 27, fann varandra. Erica flyttade snart till gården men i våras gick paret skilda vägar. Marcus hade lämnat henne.

Marcus har efter en tids osäkerhet valt att lämna mig. Vi befinner oss på olika plan i livet. Min längtan efter familjelivet stämmer inte in i Marcus liv. Det var ett för stort kliv för Marcus att få en sambo. Jag respekterar nu hans val även om det gör ont i varenda cell av mig” skrev Erica Mahnkopf då på sin Instagram och fortsatte berätta att de skulle förbli vänner:

En jobbig tid väntar framöver. Jag vill bara inte att Marcus lastas för detta. Det gör enormt ont att förlora det man håller så kärt… men man kan aldrig tvinga fram känslor och Marcus känslor dalade tyvärr

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Marcus Sjöberg har sedan dess levt som singel, men nu får han oväntad hjälp från Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 46, som inte kan släppa tv-bonden.

”Vare sig jag eller Marcus har gett upp hoppet. Kärlek ska det bli här, förr eller senare och vi båda hoppas förstås på att det inte ska dröja alltför länge.” skriver hon på sin Instagram och rabblar upp alla fördelar med Marcus Sjöberg.

”Tjejer, det här är en underbar man! Glad, stark, rolig, aktiv och engagerad. Jag skrattar alltid med Marcus. Han är också riktigt riktigt snäll, och det är minsann en fin egenskap. Han tränar mycket, sprang Lidingöloppet nyligen på bra tid (måste ju få skryta på han lite) han gillar skogen, god mat, djur och skidåkning. Har dessutom en väldigt fin gård.”

Sedan uppmanar hon tjejer att skriva kärleksbrev till bonden som hon kommer att vidarebefordra till honom.

”Älskar ju Marcus, vill och önskar se honom kär. Han drömmer om att få bli pappa också, så det vill även jag! Hjälp mig hitta kärlek till Marcus!” avslutar hon inlägget.

Nu hoppas vi att Bonde-Marcus snart hittar kärleken igen!

Bonde söker fru sänds just nu i TV4 och på TV4 Play på onsdagar klockan 20.00.

Därför hoppade Andreas av Bonde söker fru 2018:

LÄS OCKSÅ: ”Bonde söker fru”-parets plötsliga uppbrott: ”Lämnat mig”

LÄS OCKSÅ: Allt om Bonde söker fru-deltagarna i TV4 2018

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN